Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 25 november 2012

Lite förändring kan aldrig skada!

Av Karolina - 25 november 2012 18:05


Hej och hå, jag har klippt av mig håret! Från långt hår till lite kortare sakta men säkert! Nu är det ännu kortare än vad jag trodde jag skulle våga!

Kolla skillnaden! :)                                         Så här är nu resultatet och jag är väldigt nöjd!Dags för ännu en bildbomb! Allt på en gång ;)


Farsdags kortet som hjärtat fick av våran fyrbenta son! :)

 Vi målade maränger till hallowgås//mårtenween!

 Hundpromenad? :)

 Har fått för mig att jag ska sticka! Här provstickar jag lite aviga och räta maskor innan jag ger mig på att sticka sockar! :)

 längtarLängtarLÄNGTAR

LÄNGTAR!!!!!!
Efter för många års väntan så är den äntligen snart här!

 Helt plötsligt igår så hade vi tre berners i huset!?

Det slog oss då att bilbo faktiskt är ganska stor, ialla fall i jämförelse med tikarna av hans egen ras! Sen att han faktiskt är stor för att vara hane.... jajaja ;)

hann tyvärr inte få nån bra bild på storleksskillnaden!

 Mys i soffan med isfolket! <3


   Over and out!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Karolina Nordholm  med Blogkeen
Följ Karolina Nordholm  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se