Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2012

9 Oktober - Älskade älskade Farmor..

Av Karolina - 21 oktober 2012 17:29

Kan inte riktigt förstå att det är sant. Fortfarande känns det helt ofattbart att pappa ringde till mig på kvällen den 9 oktober och kom med tråkigt nyheter - att min älskade farmor, mitt allt hade somnat in för alltid! Kunde inte förstå det då, vill inte förstå det nu heller. Sen den dagen har vi hunnit ner till Övik för att säga hejdå, städa ur hennes rum och planera begravning osv. Det kändes så konstigt. När vi kom till äldreboendet så började jag titta efter henne ute i allrummet där hon alltid satt med sina tidningar, nu fanns hon inte där. Hur mycket jag än ville att hon skulle sitta där, så var hennes plats nu tom! Det är overkligt!


Jag fick träffa henne för mindre än en månad sen, helgen innan jag fyllde år! Hon var så glad och ovanligt pigg, aldrig kunde man ana att det skulle gå så här redan nu! Att vi ska på hennes begravning alldeles snart...Nu är hon hos farfar, hela fyra år fick han vänta på henne! Igår var det fyra år sen farfar gick bort!   

Älskade farmor Ester... Genom kärleken lever den vi förlorat! Du finns alltid här, för du är inte borta! Det vill jag inte tro! Jag älskar dig min underbara...!

   

Bilderna är sen i Maj!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Karolina Nordholm  med Blogkeen
Följ Karolina Nordholm  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se