Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 12 september 2012

vart Du än går!

Av Karolina - 12 september 2012 19:19

Here I go again! Hemma i Porjus! Kom hem i måndags och enda anledningen till det var för att jag hade klipp och färgtid igår och läkartid idag! Nu är allt gjort! Är så jäkla nöjd med mitt "nya" hår. Tog tummen ur röven och vågade göra något nytt som jag velat länge! Färgen är dock densamma, bara ännu mer härligt ilsket argrött, med lite slingor av en ännu rödare nyans som gör allt lite mer extra rött! Helt underbar färg, nu känner jag mig som mig själv! Bild kommer senare nån gång :)


Imorgon åker jag hem igen! Hem till Arvidsjaur :) Mitt andra hem, om än inte på papper än! Hem till mannen i mitt liv och vårat fyrbenta håriga barn! Saknar dom redan!


Dock blir jag inte där så länge, kommer mest hem och mellanlandar, sen på fredag åker jag och pappa ner till Övik för att hälsa på min älskade farmor, gå på hockey och allmänt bara må gott i Övik! Lovely, som jag har längtat! :)


Sen sist jag skrev har jag hunnit gå inskolning som personlig assistent! En ny erfarenhet helt enkelt! Återstår att se vad som händer nu! :)Har inget mer att skriva för tillfället. Allt flyter på och är helt underbart bra! :) Och jaaa... jag är helt vansinnigt dålig på att blogga just nu! Men jag har så mycket annat kul för mig, och när jag väl bloggar så ids jag inte uppdatera om aaaalllt som hänt! :)
varit ute på ävenheter med mina två fina! :)
 Fina håriga tokvilda barn! :)

       


Hundparkeringen! :)


   Cillaxhunden! :)


    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Karolina Nordholm  med Blogkeen
Följ Karolina Nordholm  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se