Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012

Fått mycket gjort!

Av Karolina - 30 augusti 2012 19:54

Idag har jag hunnit med en hel del!
Först en sväng till gällivare för att lämna blod - gick jättebra! Nu är jag en halvliter blod fattigare :) Moa var med, och hon konstaterade att hon inte ska bli blodgivare.. hehe! Sen sprang vi ner på Kvinnokliniken en sväng, dels för att jag skulle hämta mitt tennarmband som Annika gjort! Givetvis blev vi där en liten stund och surrade med mina före detta arbetskamrater - oj så jag saknar stället och dom! Fick en hel del fina förslag där som tål att tänkas på :)


Väl hemma igen så tog jag tummen ur röven och började storstäda mitt rum, tvätta kläder, stryka och packa min väska! Nu längtar jag bara tills imorgon så jag får åka ner till mitt hjärta igen! <3 :)


Fick ett roligt telefonsamtal idag också - på måndag ska jag gå inskolning som personlig assistent nere i Arvidsjaur! Spännande, får se hur det går! :)
Igår var jag med min fina Sigrid i Jokkmokk! Där blev det också en hel del gjort! Jag köpte mig äntligen en ny telefon, en Samsung Galaxy s3, vi bakade kokostoppar, kokosk*kar och kokosbröst och smed en hel del planer! :)
Här är armbanden som jag har köpt av Annika på BB! Det blåaktiga var det jag hämtade idag :) Superfina båda två!


 Det var ju Jokkmokks marknad helgen som var. Såg att Tornedalssilver var på plats, så jag passade på att köpa mig en av ringarna jag länge velat ha! Det blev en smal Tornedalsring! Nu ska jag bara ha mig en norrbottensring, smal eller bred, och nån gång kanske en lapplandsring!
Nu kanske många undrar varför jag köpte mig just en Tornedalsring - jo, det är för att jag känner att jag har viss anknytning dit - min farmor är därifrån, dessutom är ringen riktigt fin! Som de flesta kanske vet, så är jag ju lite smått ringtokig också :)


   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Karolina Nordholm  med Blogkeen
Följ Karolina Nordholm  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se