Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2012

Ger upp en dröm, för att kunna följa en annan!

Av Karolina - 8 augusti 2012 19:14

Fick ett pangerbjudande imorse. Ett erbjudande av chefen om att jobba vidare till hösten! Dom kommer behöva undersköterskor då det är nån eller några som kommer gå i pension!
Jag har alltid drömt om att jobba på BB/förlossning! I flera år har jag kunnat sitta och titta på förlossningsprogram på tv, varit helt lyrisk och uppslukad, suttit där med tårar i ögonen av lycka och önska att jag någon gång fick vara med och se när ett nytt liv föds! Det är ju absolut det häftigaste man kan se!

När jag sen fick praktikplats på BB/förlossningen gick jag som på moln! Min dröm gick äntligen i uppfyllelse, jag fick vara med på både kejsarsnitt och förlossningar om och om igen! Nu i sommar har jag hela tiden tänkt att jag har sån jäkla tur som får jobba med det jag alltid drömt om. Jag älskar jobbet! Jag har lärt mig massor, jag lär mig nya saker hela tiden och utvecklas som både undersköterska och " privatperson" om man säger så! Jag får även jobba med svårt sjuka, med palliativa patienter och patienter som ska opereras och givetvis förlossnings och BB-patienter. Jag älskar att det är sån variation. Man vet aldrig hur dagen kommer att bli när man kommer på jobbet, det vänder så fort. Jag har jättebra arbetskamrater som jag stormtrivs med. Allt är så perfekt!

Nu när jag fick det här erbjudandet om fortsatt jobb till hösten.... - så tackade jag nej!

Som sagt, man kan inte få allt på samma gång! Nu ger jag upp en dröm, för att kunna följa en annan!

Givetvis känns det jättesurt att säga nej till den här möjligheten, men sjukhuset kommer alltid finnas kvar! Som sagt, man kan inte få allt eller göra allt på samma gång! Jag kanske är galen eller dum som säger nej, men jag har annat som betyder mer för mig!  Jag kommer säkert gräma mig över det här ett bra tag, men som sagt - sjukhuset och dess möjligheter finns kvar!

Framtiden får visa vad som händer nu, livet är fullt av möjligheter!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Karolina Nordholm  med Blogkeen
Följ Karolina Nordholm  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se