Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 7 augusti 2012

Något efterlängtat! :)

Av Karolina - 7 augusti 2012 20:20

Jag har helt klart världens bästa underbaraste bästa kompis! Åman, hon är allt bra hon! Det är tur att hon är lika tokig som mig och går med på mina vilda planer! I onsdags fick jag för mig att jag skulle ner till arvidsjaur redan på fredag istället för lördag och överraska min glädje! Mutade min andra bästa halva med bensinpengar mot att hon skulle hämta mig! Hon var ju då inte svårövertalad  Så där slog vi två flugor i en smäll och fick våran efterlängtade roadtrip med massa sång ( läs skrål ) till en massa typiska Åman & karrolåtar, deeptalk och massa annat tokigt! Helt underbart vad kul det var     Och överraskningen, ojojoj vad vi lyckades! Hjärtat mitt blev då gode chockad!   Den här gången avslöjade han mig inte!Eftersom att han hade jobbar helg så fick jag och åman lite tid för varandra! Så på lördagkväll när Andreas jobbade tog vi över hans kök och åman fixade ihop sin specialkycklinggryta med curry! Matkoman var ett faktum!

Efter det när Andreas kom hem, så tog vi med oss Ukko och for ut till Åmans stuga. Där satt  vi och surrade med en massa härligt folk som jag inte träffat på evigheter och myste vid elden, medans Ukko skenade omkring och busade med den levande golvmoppen jack ;)  Helt underbart, hennes stuga är pläjjset på jorden!   Mådde gode gott, och det gjorde nog alla tusen mygg också som fick möjlighet att käka på mig!....
Något mer efterlängtat har jag gjort idag! Jag har lyckats få mig min efterlängtade bastu som jag längtat efter hela sommaren! Efter mycket om och men så har jag nu fått basta! Jag har som inte haft tid, jag har inte förstått mig på den där mekanismen som får igång bastun eller så har den alltid varit bokad - men nu var det min tur    Nu är jag sådär härligt varm och mjuk i kroppen och jag känner mig helt avslappnad :) så skönt!
Jag får se den här bastun som en liten belöning till mig själv efter den här sommaren och jobbet, som nu snart är slut! Endast två pass återstår! Ett på torsdag och ett på fredag!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Karolina Nordholm  med Blogkeen
Följ Karolina Nordholm  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se