Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 30 juli 2012

Helt slut efter en underbar helveteshelg!

Av Karolina - 30 juli 2012 21:27

Ja, ni läste rätt! Helt slutkörd efter en underbar helveteshelg! Underbar för att mitt hjärta har varit hos mig mellan torsdag och söndag! Helveteshelg för att det varit fullt jäkla ös på jobbet och lite personal.. Kan inte förstå varför allt ska hända samtidigt när jag är ensam uska under helgen! Fullt på BB avdelningen, patienter på förlossningen och dessutom fullt på gynsidan med svårt sjuka patienter! Igår blev det att gå dubbelpass från 07 - 21:45 utan mat förutom frukost! När jag väl kom hem var fötterna och ryggslutet helt döda pga mina dåliga skor och mycket springande! Men, nu har jag köpt ett par ordentliga arbetsskor som många på jobbet säger är helt fantastiska :) Håller tummarna!
Idag har det också varit körigt, även om vi varit full personalstyrka! Lunchen fick man strunta i idag igen! Som tur var så är jag ledig imorgon, även om jag fick förfrågan att gå dubbelpass idag igen, alternativt jobba natten till imorgon, men nä! Man får dra en gräns på hur mycket jobb man tar på sig, man ska inte dräpa sig på kuppen :)Nu är jag hemma i byn tills imorgon. Har haft mys med lillebror och björnbröderfilmen, nu sitter jag i hjärtats tröja som han glömde ( Lucky meeee   ) och myser :) Har fortfarande värk i rygg och fötter.. inklusive huvudet också! Så det blir nog att mysa ner sig i soffan med en kopp te och titta på OS :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Karolina Nordholm  med Blogkeen
Följ Karolina Nordholm  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se