Karolina Nordholm

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Helgens bravader!

Av Karolina - 7 maj 2012 13:33

Hoppade på bussen i lördags morse, drog till arvidsjaur och surprisade min bättre andra halva som fyllde 18 på söndagen! Och nog blev hon överraskad alltid! Jag fick henne att skrika och gråta kalle - ankatårar! :) Lyckat med andra ord! Sen fick hon öppna lite presenter i förväg! Hon fick öppna dom dagen innan, för hennes eget bästa! Jag hade inte hjärta att vara så jävlig och låta henne öppna dom med en massa släktingar runt omkring sig! Men, Orvar och Mr silver blev omtyckta ;)


Sen blev det hårfix hemma hos Malin. Efter det drog jag, Åman, Franziska, Kicki, Malin och Therese till Afrodite och åt gomiddag! Med matkoma drog vi sen vidare till Kickis lya och påbörjade hela kalaset sakta men säkert!

Kvällen bestod sen av skratt, norsk kareoke, charader ( tänk er att försöka imitera en kinesisk nakenhund som kissar på en stolpe ) lekar, hyss, något som skulle lika sång, lyckohopp (?!) och andra trevligheter och trevligt folk i mängder!



När tolvslaget närmade sig låg näästan alla i en säng, varav jag och Therese fajtades om vem som skulle hinna ge Åman första 18 års pussen! Vet inte riktigt vem som vann... men ett sugmärke på kinden fick hon ialla fall!! ;)

Sen blev det kidnappning! Jag, Franziska, Malin, Kicki, Dennis Andreas och Jan drog iväg med henne!  Åman fick ögonbindel där det stod "Sex slave" och handklovar sen stuvades hon in i bilen, vi drog en ragg på samhälle och sen in på Capsicum! Lite dans, lite sång, lite drinkar och ett och annat möte med en polis! Kulkulkul!



Sen tillbaka till Kickis lya där vi myste på med massa folk, värmde kalla fötter på levande element, och hade det bra tills tidiga morgontimmarna, lite nattmat käkades också, och finns det inte gafflar så äter man med en osthyvel!  Klockan gick fort och tillslut var den närmare 4!

Tjaaa, gåru ofta hit eller?? 

Du och jag under täcket bäjjbää, ska vi göra nått äckligt bäjjbää??!

- Hahahha, humor!!!



kl 04.30 kröp jag ner med min gullebrud i sängen, utnyttjade henne till max och lät henne vara min fotvärmare<3

Som tur var, så var vi bara två pers i sängen, och inte tre ;)




Bilder och musik kommer nog senare ikväll! ;)



Jag har ont i min svanskota, utan att kunna förstå varför. Jag har tagit med mig en förkyldning hem inklusive en massa roliga tokiga minnen! Hoppas du fick en dödsskön helg älsklingen min<3 Det hade jag ialla fall ;)

 
 
åman

åman

7 maj 2012 17:05

hördududu, jag tror du skulle vilja ha det där levande elementet under täcket bääjbe!! ;) eller nä, JAG VET!!! :D
JA älskling, det här är fan de bästa som hänt mig <3

http://blandalltmittsvammel.bloggagratis.se

Karolina

7 maj 2012 18:21

Meheheheh ;D vilket utav dom levande elementen? ;) du är det ena :D ;)
Du är bääääst bäjbsan!

 
åman

åman

7 maj 2012 20:25

hahahaha jag känner dig för bra.. jag har tänkt över ett och annat, det där andra elementet var du nog ganska sugen på att stoppa i bakfickan och ta med hem! ;)

http://blandalltmittsvammel.bloggagratis.se

Karolina

8 maj 2012 10:12

Ahhhhhh busted! jag är påkommen.... ;) fan! men ja, det var ett trevligt element de där ;) :D hade inte tackat nej till att ta med Den hem!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karolina - 3 november 2013 20:41


Jag bryter ihop. Satans faser. Detta kommer bli en låååååång vecka med mycket blod, svett och tårar. Nu när jag väl håller på med körkortet så känns det ännu längre bort än vad det gjorde innan... Faserna känns omöjliga att klara av. Men om alla andr...

Av Karolina - 3 september 2013 18:08

Im alive! Hade glömt bort att det här stället fanns. Kikade in som hastigast och kom på att jag kanske borde skriva en rad eller två. Sagt och gjort! Livet leker, allt är bra! Vi är kvar i jokkmokk, där det just nu är rabalder utan dess like... Ni ha...

Av Karolina - 21 januari 2013 19:29

   Som jag saknar min farmor Ester...                 Bilderna är från absolut sista gången jag träffade henne.. September 15-16.    ...

Av Karolina - 7 januari 2013 19:41

Nog var det ett bra tag sen man var in och skrev några rader! Det har sina anledningar! Har varken tid, lust eller inspiration! Kort uppdatering! Vi kommer sakta men säkert iordning i våran nya lya! Sist jag skrev hade jag just avslutat min första ve...

Av Karolina - 30 november 2012 19:42

Snart snart snart! I torsdags fick jag nycklarna till lägenheten, adressändring och allt annat viktigt är fixat! Imorgon kommer mina två favoritpojkar och anders med flyttlasset! Imorgon blir det hej jokkmokk - hejdå porjus! " man kan ta en person...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards