Karolina Nordholm

Alla inlägg under april 2012

Av Karolina - 21 april 2012 20:04

Här är det ingen rast eller ro. Helg och ledighet - vad är det? Planen var att plugga plugga plugga idag, och det har jag gjort. Dock hade det ju kunnat vara roligare (?) och lättare utan huvudvärken. Jag sov som en kratta under natten och vaknade med huvudvärk som hållt i sig hela dagen.. Mindre kul.
Har påbörjat mitt sjukvårdsarbete om cancer i mag & tarmkanalen, plus gjort lite etik & livsfrågor.



Nu ikväll har jag agerat målare! Vi hade en gammal ful pall i en hemsk grön färg med massa gamla färgfläckar på, den har mest använts till skrotpall, men nu tyckte jag att den skulle målas om så man kan använda den till annat än skrotpall :)



Lite bildbombning så ni har något att titta på :)


Pallen - före och efter, än så länge bara målad med grundfärg.


 



Elias lär sig aldrig att påskmusten heter påskmust och inte julmust! Mamma skojade med honom och sa att " det finns ju inga tomtar på flaskan " Men efter att jag ritat lite så finns det tomtar, och nu kan han kalla det julmust hur mycket han vill ;)  

 



En hel hög med kärlek - jokkmokkskorv <3 


 




Årets första mjukglass intogs i fredags. Knulla i munnen!  


 




I onsdags - tjejmiddag hos Moa!


 


Bananer doppade i 90 % :ig choklad!!  Det var mycket chokladsmak...


 



Hanna ville givetvis testa om hennes banan kunde simma.... ;)   


 



En jag, eller är det ett troll? ;S ;D 


 




En Moa som typ.... " Fuck my life "  

 




Min gamla parfymflaska, och den lilla nya jag fick av Hanna :) Så söööööt! :') Mini mini mini!    

   





Av Karolina - 20 april 2012 21:51

Min 7 åriga lillebror tycker att jag pluggar mest heeela tiden! Jag tror jag håller på att göra honom skol-rädd genom allt mitt pluggande! Han kom och tittade när jag pluggade här för en stund sen, tittade lite oroligt på det jag gjorde, sen sa han tveksamt :


- Fia... är din fröken jättesur..?

- Nej, det är hon inte. Hon är jättesnäll!

- Så hon är ingen surpuppa..?

- Nejdå!

- Brukar hon ge er godis??!! * Hoppfull blick *

 

Jag tror att han föreställer sig att vi har värsta slavdrivarna till lärare...!

Han är ju bara för söt! Undrar vad han tror att jag gör i skolan egentligen! Senast igår frågade han mig om vi måste vara ute och leka på rasterna och hur många raster vi har!... :')


 




 




Av Karolina - 19 april 2012 20:35

Alltid när jag är på downhumör så känns det alltid bättre när jag pratat med en av dom bästa människorna som finns på denna jord, min bättre halva, hon är mer än min bästa vän, mer än en syster - det går inte att beskriva med ord vad hon betyder för mig! Utan Dig vet jag inte vad jag hade gjort!    Du är min Wombat, min wombis som alltid får mig att skratta :)


     

Av Karolina - 18 april 2012 20:39

Egentligen hade jag inte tänkt blogga mer idag! Men kan inte låta bli, det kliar i fingrarna!


Ikväll var det tjejmiddag i Moas lya, med henne ( uppenbarligen ) Hanna, och tre blinda möss! Vars mössen kom in i bilden vet jag inte... men dom var där hela tiden! Moa kockade, visade sina skills i köket! :)



Jo, en chockskada fick jag visst också ikväll! Den stod min älskade IDIOTHALVA ÅMAN för! Först trodde jag att hon var allvarligt sjuk i nån än så länge okänd magsjukdom som visar sig i grön och orange avföring som luktar typ aceton!! Inte nog med det.... Shit happens.. hon får mig att tro att hon tagit Den i fisringen! Börjar tro att flickan blivit från vettet på riktigt, möjligtvis att hon är hög på något! Hoppades nästan på det senare alternativet...

Åman lilla gumman, du är en störd liten pjuklarv och Franziska är en galen människa!  Ni gör KAOZ med mig! Men Åman, jag älskar dig ändå din idiot! :')  Du är ju min bättre halva!



Kommer alltid att förknippa Hanna med Tre blinda möss!  

    



Ungefär såhär kände jag mig när Åman och Franziska börja dampa med mig! Puss O kram på er!  

                                              

Av Karolina - 18 april 2012 15:32

Friluftsdag stod på schemat idag! Jag hade valt Boxercise och klättring! Boxercise för att det är vansinnigt kul, och jobbigt - man känner att man tränar! Och klättringen då....? Ja varför valde jag det när jag är höjdrädd?! Vad tänkte jag med? Tror inte jag tänkte alls! Fick lite smått panik under dagens lopp innan det var dags, började fundera vad jag gett mig in i... Kände mig allt annat än självsäker! Snarare livrädd..
När det blev dags att börja klättra så tittade jag på först, förberedde mig menalt och fokuserade på att andas medans alla runt omkring mig puschade på mig till att våga övervinna min rädsla! Tillslut tog jag tjuren vid hornen, klängde på mig selen och började så smått klättra! Mycket tack vare att I, A, M och B stöttade mig :)

Det var kul och galet jobbigt, men läskigt som tusan! Även om man är säkrad så är jag jätterädd att något ska gå snett... Det värsta är inte att ta sig upp, utan när man ska ner! Klättrade ialla fall TRE GÅNGER! Är förvånad & stolt över mig själv! Efter första gången när jag väl var nere på backen igen skakade jag som en idiot, frågan är om det var nerver eller mjölksyra? Mest troligt båda! Armarna är fortafarande darriga, trots att det gått några timmar!



Nu har jag gjort det! Som sagt, ibland måste man göra saker fastän man är rädd och inte vågar!



Lånat bilden från Google eftersom jag aldrig hade tid att ta kort, men det är inte riktigt såhär klätterväggen i jokkmokk ser ut..men ett bra exempel på ett sort läskigt monster som man ska våga möta!  

   






Av Karolina - 17 april 2012 17:24

Återigen vaknade jag kl 04.30 imorse helt av mig själv, utan att kunna somna om! Pigg som bara den! Återigen fick mamma och pappa nästan en hjärtattack av att se mig vara vaken vid den tiden på dygnet, före dom till och med! Till och med hunden vägrar stiga upp vid den tiden!



Ett telefonsamtal idag gjorde min dag! Det var från Blodcentralen i Gällivare! Snart ska jag få påbörja min karriär som blodgivare! Tycker att det ska bli jättekul och jag längtar riktigt mycket - det här är något som betyder mycket för mig och som jag alltid velat göra! :) Det är en så enkelt att bidra med lite blod då & då, men ändå så betydelsefullt, och kan vara livsavgörande för en del människor! Känns bra att kunna hjälpa :)




Nu dags för lite plugg! Ska börja läsa en bok i kursen sjukvård och sen skriva ner mina tankar! ( Ro utan åror av Ulla - Carin Lindqvist ) Misstänker starkt att jag kommer gråta floder!
Sen ska jag plugga Cirkulationsorganens anatomi & fysiologi..... Och det är rena arabiska virrvarret för mig! Förstår inte varför just det och Nervsystemet ska vara så svårt att förstå sig på och få in i hjärnan!






    







Av Karolina - 16 april 2012 18:44

Måndag. Måndag morgon! Måndag morgon efter ett lov! Vilken normal människa vaknar kl 04.30 och är pling klarvaken då, långt innan alarmet ens ska ringa???!! Nä, trodde just det! Jag kan ju försvara mig med att jag inte är normal!

Gav mamma och pappa en smärre hjärtinfarkt genom att vara vaken vid den tiden, sen vid ca 05.30 när jag åt frukost fick jag ett  glädjetokfnatt ( som faktiskt är ganska typiskt mig, men dock inte vid den tiden ) Började sjunga på en disneylåt från Aladdin och tokskratta och fnatta lös åt allt! Pappa fick en bra start på dagen ;)




Men gud vilken bra måndag det har varit! Våra vänner är tillbaka i skolan! Och Hanna, åååhåhhhhh vad jag har saknat saknat saknat saknat saknaaaat henne massor! ja alla andra med :) Trodde jag skulle krama sönder henne och börja gråta i rena glädjeyran när jag såg henne <3 :') 

Fick en liiiten söt present av henne från Uruguay. Det vette tusan hur hon lyckats ta reda på att en av mina favoritparfymer är slut - jag fick en likadan ny, den minsta och sötaste flaskan jag någonsin sett ^^ :) Den var så söt! <3 tack fina du! Men bästa presenten utav allt är att hon är hemma igen efter alla äventyr! :) 



   



Delar också med mig av låten jag gick och skrålade hela morgonen ;)






Nu ska jag plugga Andningsorganens anatomi & fysiologi.... Vilken röra - förstår inget!

Av Karolina - 15 april 2012 16:26

Idag dök husfru materialet i mig upp, drabbades av baknojja! Så nu luktar huset gott av nybakat bröd! Bakade glutenfria linfröbullar och sen fixade jag lite chokladbollar, får se om jag bakar mer bröd sen :)



Igår var jag duktig tjej! Pluggade hela eftermiddagen, tog jag mig en lång härlig kvällspromenad i finvädret och avslutade dagen med film :) Bra dag!



Imorgon är det måndag och ångesten närmar sig som vanligt efter ett lov! Men det är en bra måndag - hanna, frida och resten av gänget återvänder från Uruguay inatt! Åh vad jag har saknat dom! <3 Håller tummarna för att dom orkar komma till skolan imorgon! :) Dom har inget val!



Hahah degen jäste på rätt rejält!  

 

 



PORJUS! <3 




       




Fredagkväll - en öl eller flera med Ebba på Porjusbodegan! 


   







Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards