Karolina Nordholm

Alla inlägg under september 2010

Av Karolina - 13 september 2010 16:58

Jag åkte dit ialla fall, men bara till hälften kanske man ska säga. Jag har faktiskt bara hosta, men det räcker och blir över. För jag har hostat så jag skaffat mig träningsvärk i magen!! Hmm.. jaa, att hosta så man nästan spyr är inte vidare mysigt, och det hade ju varit bra om jag hade kunnat sova på nätterna också istället för att vakna var och varannan sekund, och när jag väl lyckas somna så snurrar jag runt i något som kan kallas feberdrömmar utan feber!!  Så, jag får väl vara glad för att jag BARA är hostig!
Haha, jag tror min hund är orolig för mig. Han låg utanför mitt rum imorse och lyssnade på när jag kraxade på, efter ett tag började mina hostningar låta konstiga ( Kräkreflexen gjorde sig tillkänna ) jaja, hunden morrade till och kom in och pussade mig på näsan :) Då tyckte han att jag kunde pallra mig upp, och jaa, varför inte, klockan var ju halv 9 då :) Sötsak.


Dagen har bestått av tvtittande, powernapande... och ja.. bara det. Med en paus för lunch som bestod av fil.




Hann med en sarvslakt i helgen med familjen A :) trevligt som tusan må jag säga, träffade folk som liksom tappade hakan och sedan sprack upp i leenden  " Är du här?! " blev väl den mest ställda frågan om man bortser från " Är det ni igen? " Hahah, folk förstår inte att man kan vara kompisar :)

Jokkmokk i ett nötskal säger jag bara!! Välkommen - det du inte vet dom dig själv det vet alla andra! :P




  


Min lunch idag, släng i en banan och.... tada!!! Ätbart :)





Skolan för några dagar sedan, blodprovsträning och injektionsträning :)

      

Av Karolina - 8 september 2010 18:49

Jag köpte nå ascoolt nagellack idag! Haha, man får värsta mönstret på naglarna av det. Först målar man med vanligt nagellack och sen målar man på med " Grafitti nails " = skitcoolt resultat. Haha, jag var bara tvungen att testa nu ikväll. Lite dålig färkombination kanske, men det blev fräckt ändå. Ljusblå bas och vitt mönster.

Ja.. jag köpte nagellack och även en huvtröja idag, Moa skulle upp till Åströms och köpa en telefon, så jag passade på att springa in på Sport Anders och köpte mig min gråa, stora mysiga huvtröja med en blå vägskylt på där det står Jokkmokk som jag har dregglat efter länge. Respekt.


      






 

I just know that I´m alive! - ja, det ska kännas. Fy vad less jag är på dessa magsmärtor. Kanske dags att ringa läkaren igen...? Me don´t like.


Av Karolina - 7 september 2010 19:23

Med tanke på att jag inte har så mycket att skriva, eller rättare sagt, jag känner inte för att skriva så lägger jag in lite fler bilder istället :)

Den här gången ifrån min och Moas kvällspromenad med Bilbo & Mira :)


   Myshunden :)


Bilbo råkade dra sig ett kvällsdopp, inte för att han klagade. Han njöt snarare ;)


    


Mira :)

  

Av Karolina - 7 september 2010 16:53

  Köpte 2 nya ringar idag, kunde inte låta bli :)


              Japp, här sätter vi på en kateter på våran docka med utbytbart kön ;)
Och.. liite träning på att dra på oss handskar på ett sterilt sätt :) Mycket tjorvigare än vad man tror :)
  

Av Karolina - 6 september 2010 14:44

Måndag - ny vecka, nya möjligheter. Äsch vilket svammel, veckorna kommer och går precis som vanligt :)


Blogglusten är som bortblåst - det kom en vind som tog med sig allt!


Helgen var grejjt. Njavve med Micke, Per, Mona och Kingen :)

Helgen bjöd på björnspaning med endast några bajshögar som resultat, fiske till min stora glädje - och ännu bättre var ju att jag fick fisk!! ;D Fiska är ju kul, speciellt när man får fisk :) Det var snuskigt gott med nykokt harr kan jag lova! Nån tur hit och dit blev det ju också, dvs Kvikkjokk & Årrenjarka och in till byn då och då på dom vanliga trevliga kaffebesöken! :)

Givetvis så följde mina magbesvär med mig upp dit också, tycks inte kunna lämna dom någonstanns, dom hittar mig likt förbanant. Morr...

Men ändå - skitbra helg med folk som man trivs förbannat bra med :)




Nejfan, nu ska jag ut och dricka te med mamma på bron. Ikväll kommer Moa hit - Nu ska det färgas hår!! Hade ju som tänkt gå på drop in idag igen och få håret klippt, men icket. Nu var det tydligen inställt idag. Typiskt!


Av Karolina - 2 september 2010 19:27

varning för osammanhängande inlägg!!


Jippie! Snart är det fredag, och fredag = helg! Galet vad jag har längtat, jag är spyless på att gå upp tidigt för att hinna med bussen varje dag. Så, det ska bli skönt att få koppla av och bara må gott och ha kul!

 

Egentligen borde jag skriva om en massa, men just nu har jag varken tid eller ork för ett megainägg, så mina få kära läsare får helt enkelt fantisera ihop hur mina senaste dagar har varit :) En ledtråd? Jävligt bra kan jag säga :)

 

 

Jag har ont i magen! Vars är mina alvedoooon???

 

 

 

Jag är rubbad! jag får inte glömma bort att andas!! Det är ju livsnödvändigt :)

 

 

 

 

Hjälp mig någon! Jag blev just livrädd, för några minuter fick jag världens klump i magen och den klumpen var inte liten.

Helvete vad rädd jag blev. Det kändes precis som det gjorde då.. för inte alltför länge sen. Allt i min värld vändes upp & ner och inget blev sig likt efter det... Jag trodde att det skulle bli så igen. Kanske kanske inte.... Who nows?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards