Karolina Nordholm

Alla inlägg under augusti 2010

Av Karolina - 3 augusti 2010 20:07

Har övningskört idag för första gången, nu när vi ääntligeen har fått alla förbannade papper som man måste ha. Jag känner mig nöjd, jag har inte kört på någon, inte kört i diket, och inte orsakat några trafikolyckor :)

Jag frågade pappa innan vi for om han verkligen inte skulle ha hjälm, säkerhetsväst och andra skyddsatteraljer på sig typ knäskydd åde, men näää! Han hade tydligen förtroende för mig, det skulle ju inte jag haft om jag var i hans kläder.

Jag måste säga att jag gillar att köra våran lillbil - FFG:n :)



Utöver det så har jag varit i gällivare idag med päronen och brorsan, jag passade på att köpa en ny handväska. Den gamla gick ju sönder hela tiden, trots att jag lagade den hur många gånger som helst. Köpte mig även en stor ursnygg ring som jag är kär i :)



Nej, nu ska jag göra mig en efterlängtad äggmacka och en varmakoppen!


 

Jag längtar ihjäl mig, kom hem! Saknaden driver mig till vansinne.

Av Karolina - 2 augusti 2010 13:11

Jag har storstädat rummet, och jag måste erkänna att jag nu för första gången på evigheter ser mina möbler och dessutom färgen på dom stället för den gråa dammfärgen. Jaa okey jag överdriver en aning, men nog vare nära på. Nu glänser det ialla fall och jag har en anledning till att vara stolt över mig själv!!


Vad ska jag hitta på resten av dagen tro..? Mamma var sugen på att fara till Gällivare och spela minigolf, men i samma stund hon sa det så började regnet vräka ner! Varför är jag inte förvånad???!!.. Men nu är det klart igen och man ser faktiskt lite blå himmel. Så vi kanske drar ialla fall, och det skulle vara bra om vi gjorde det för jag har lite saker jag måste inhandla :)

Annars... Hmm, kanske baka eller dra ner till gymmet senare idag :)



Hahah jag fortsätter att bli förvånad över mig själv.

Jag har alltid hatat ägg i alla former, och jag måste tillägga att kokt ägg har jag alltid fått rysningar av. Här för några dagar sedan på jobbet så blev jag förvånad över mig själv. Vi serverade äggsmörgås och jag satt och matade en boende med en sådan. Helt plötsligt fick jag världens sug efter en äggmacka jag med! Det såg så jäkla gott ut. Så när jag kom hem kokade jag ägg och gjorde iordning en smörgås - och fasen vad gott det var! Nu är jag beroende av dom där jävla kokta äggen. Jag skulle kunna leva på dom, jag skulle kunna äta dom som godis!!! Och jag som alltid hatat ägg... jag förstår det inte :P

Av Karolina - 1 augusti 2010 16:59

Vad sjutton är det med mig nu för tiden? Jag har varit på så uselt humör idag så det är inte sant. Jag har gått runt och kännt mig som en tidsinställd bomb som ska till att exlpodera vilken sekund som helst. Minsta ljud eller rörelse från någon i familjen har retat mig till vansinne. Jag har velat skrika, slå sönder saker och bara kasta något, bara för att få ut den oförklarliga ilskan på något sätt.
Som tur är så har jag inte gjort något utav det, men det kändes nära ibland..

För att skona alla och lugna ner mig själv så drog jag ner till gymmet, där jag kan vara ensam och ta ut all ilska via träningen.

Måste säga att det kändes skönt.. Och en uppfriskande promenad hem i spöregnet spolade med säkerhet bort all kvarvarande irritation!!


Jag hatar nästan den här lediga tiden, jag saknar jobbet! Där har jag inte tid att gå och tänka på dittan och dattan... men nu, när jag inte har något att göra så kommer tankarna om allt krypandes. Enda sättet att hålla dom borta är att sysselsätta mig själv på något sätt, och det är inte det lättaste att göra i Porjus.

Jag vill jobba!!!!!




Mitt i allt det negativa så måste jag lägga till något positivt - galet vad kul jag hade igår kväll!  En massa svammel, monopolspelande som jag tog hem segern i, och ytterligare svammel & gitarrspelande mitt i natten på byn. Åh, vilka galningar vi är :)
Jag behövde det, en kväll att koppla av och enbart skratta.  


Kvällens planer är att promenixa med vovven, fylla på mobilen och sen en film kanske? :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards