Karolina Nordholm

Alla inlägg under augusti 2010

Av Karolina - 10 augusti 2010 13:44

Hade våran hund kunnat prata så hade han nog haft ett och annat att säga till mig och pappa nu. Vi var ju så hemskt dumma mot honom imorse, enligt han.

Vi tog ut honom på baksidan och badade honom. Han luktade allvarligt talat som en soptipp på fyra ben, men han tyckte säkert att han luktade jättegott. Annars hade han nog inte rullat i.... ja? Det där okända som luktade skunk. Men jag kan tala om att nu luktar han som en jäkla parfymaffär! Och det är helt klart att föredra framför en soptipp, ialla fall om man frågar mig.

För inte så länge sedan så var vi i Gällivare, och då passade vi på att köpa nytt schampoo till hunden. Vi slog på stort på en gång och köpte en 5 liters dunk. Den kom väl till användning idag kan jag säga. Det går ju åt minst 1 liter varje gång han ska bada. Nu har jag just varit ute och gått lite med honom, så han får torka till sig i pälsen. Hahah, jäklar vad fluffig han är! Värsta björnen ser han ut som nu, men när han var blöt så såg han mer ut som en dränkt katt.

Vilken förolämpning för en hund!!



Nu ska jag nog ta och agera hemmafru och dammsuga lite. Sen köra bil kanske? Eller duscha först och köra bil sen? Eller strunta i alltihop? Åhh, beslutsångest! Jag vill bygga pussel också, men vad vill jag göra först?! Hmm.. vadå ha problem med att bestämma sig!?





En sneaky hund och 5 liter hundschampo!


     

Av Karolina - 10 augusti 2010 00:12

jaa, nattblogg! Egentligen hade jag tänkt skriva den här för flera timmar sedan, men jag har haft telefonen fastklistrad vid örat i exakt 1 timma, 39 minuter och 41 sekudner.. Ojoj, länge sen man surrade så länge i telefonen och fick mycket sagt på samma gång :) Feels good!



Jaa, jag fick klagomål om varför jag inte nämnde denna mystiska kaffedrickaren vid namn. Som svar på det sa jag att " mina få läsare måste få något att klura på " Men.... kaffedrickare ville ändra på det, rätta till det lilla felet. Så jag gör det nu. Den mystiska kaffedrickaren är..... TADAAAAAAMM!!! Lill - Micke!

Hahahahaha, sådär nu var det ordnat och nu får jag äntligen sova ( tror jag )




Ska ( försöka ) sova, natti :)

Av Karolina - 9 augusti 2010 18:35

Jaaa, nu efter mycket om & men så är jag äntligen klar med mina naglar. Det var så länge sen jag hade nagellack så jag letade fram en flaska och började fixa till klorna. Jag har kommit på att jag är väldigt klumpig ibland, speciellt med nymålade naglar som inte hunnit torka. Jag satt och målade naglarna i godan ro när telefonen ringde, jahapp - få upp telefonen ifrån mina gömmor med en massa kladd på naglarna - lätt! När jag lagt på var det bara att springa ner och koka kaffe - kaffe gäst på G!

Sagt och gjort! När jag kommer ner i köket ser allt ut som ett bombnedslag - disk överallt och en pappa som är i full färd med att laga mat - kylskåpsrensning ( dvs mat överallt och inte ens plats för en tändsticka på bänkarna ) Så jag som är värsta hemma frun ( inte hollywoodstylen då ) plockar undan och plockar in och donar! Med nagellack på fingrarna! Inte lätt som en plätt. Hips vips så har jag dängt ett glas in i skåpluckan och det sprack ( inte mitt fel, det var skåpluckan som var i vägen ) Bra Karro, superbra!


Jag har blivit mobbad - inte rättviiiist! :P



Nu har mormor och morfar åkt, nu kanske man kan sova ordentligt om nätterna och slippa höra deras snarkningar från våningen under. Tummen upp!
Skämt åsido, det var kul att dom var här, det händer ju inte så ofta.



Nu vill jag bara ner till min älskade farmor<3 Hon är tydligen dåligare, nu kan hon inte ta ett steg utan rullatorn utan att ramla omkull.... Min stackare :(<3

Jag är så fundersam.. det gick ju så snabbt allt. Hon ramlade och slog huvudet och sen dess har hon varit såhär, dålig, risig och bara helt... inte farmor!

Det är nästan så vi har börjat fundera om hon haft en 10:a eller nån blödning... Läskigt värre...





Nej, det här blev på tok för mycket om allt.

Av Karolina - 8 augusti 2010 12:25

Jag håller på att bli galen, nu på riktigt tror jag. Jag har inte sovit normalt dom senaste dagarna, och det beror inte på mormor och morfars snarkningar som hörs upp genom mitt golv. Nej, det beror snarare på drömmarna som får mig att vakna hela tiden, vrida mig oroligt fram och tillbaka i sömnen. Sedan, när jag slutligen är vaken och kan tänka på vad jag drömt, så kommer det dåliga samvetet krypandes - igen! Det har förföljt mig dom senaste dagarna även i vaket tillstånd, och egentligen vet jag inte varför det är starkare nu... Men det plågar mig. Det gör så fruktansvärt ont, nu när jag har tid att tänka igenom allt. Att krypa ihop i fosterställning för att hålet inom mig ska bli mindre hjälper inte. Det värker ändå lika mycket.

Ibland undrar jag vad jag tänker med? Om jag alls tänker? Varför går det inte att spola tillbaka tiden och göra allt... annorlunda eller inte göra det alls???? Det känns som att det skulle behövas... 

Varje gång jag läser om det, eller tänker på det... så växer sig klumpen i magen till en enorm storlek och ligger där och tynger... Och ändå så envisas jag - jag måste läsa, jag måste tänka trots att det inte blir bättre.

 

Varför i helvete kommer allt nu, som en jävla explosion? Usch, jag måste ha för mycket fritid, det får tankarna i spinn alltså...  


Jag ångrar så mycket, och jag saknar så mycket - det som betydde så mycket.

 

nejj.. det här går inte. Bara att dra ner på gymmet och försöka glömma allt för en stund.

 

 

 

 

Bjuder på bilder sen min myskväll ute igår.

 

 

  



 



   



    

Av Karolina - 7 augusti 2010 19:58

Ja, igår var det alltså grillkväll här. Jag lyckades sno pappas kamera och några bilder lyckades jag få till. Så några kan jag bjuda på :)
Idag har vi varit i storforsen med mormor och morfar, mamma och pappa fick för sig att vi skulle dit och fika och bara må gott. Och gott, ja det mådde då jag ialla fall. Jag älskar såna där " storslagna " ställen, där man kan hitta sin egna hörna och bara filosofera på. Och är det en massa vatten och klippor i närheten så är det ännu bättre :) Jag kände mig som en liten bergsget där jag hoppade omkring på klipporna. Så, bilder därifrån också nu då :)



 

Okey, jag kände för att fota min enorma ring som jag hittat :)



            Mitt söta enorma monster :)



  Han ser sneaky ut ;P



 

Hmm.. bäst att hålla koll kring korven.. någon kan ju råka tappa den ;P







   

Jag måste väl erkänna att jag älskar vatten :)


    Hahah, jag lyckades hitta min " egna " mysiga plats.


      



Här snackar vi vattenmassor :P






 

Två slagna hjältar :)


   

Typ kotte!




 

 

Nej, nu går jag ut och gör upp en eld i eldstaden, sätter mig tillrätta och myser på med min bok. Och hoppas på att myggen har vett att hålla sig undan :)

     

Av Karolina - 6 augusti 2010 15:59

Vi var ner hela gänget och fikade på Laponia nu på eftermiddagen, precis när vi börjat gå hem så började det ösregna. Jag hade tänkt ta en dusch när vi kom hem, men när vi väl var hemma så började jag tvivla på att det skulle behövas efter promenaden i det skyfallet. Hade jag haft med mig tvål och schampoo så hade jag kunnat duscha på plats, så mycket regnade det. Jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem. Det var bara att slänga in alla kläder i torktummlaren, inklusive tygskorna.  Hahah, fy bubblan för regn alltså =)




Ikväll ska vi grilla med lite folk :) Hoppas på bättre väder, annars är det ju inte kul, speciellt inte om man ska vara ute.





Hahah, min vanliga otur slog till igår. Datorn började tjorva så jag kunde inte se Nyckeln till Frihet, det sög ju. Kanske ikväll om jag orkar :)





 

 

Somewhere down the road
Our roads are gonna cross again
It doesn't really matter when
But somewhere down the road...


  



Av Karolina - 5 augusti 2010 22:30

Tjohoo på er =) Jag har inte så mycket att skriva nu såhär på kvällskvisten, har jobbat i eftermiddag/kväll. Galet skönt, haha jag måste nog vara ensam om att säga det. Men jag har faktiskt saknat det dom här 6 dagarna när jag var ledig. Jag avskyr ju när tiden går sakta, och det gör den när jag är hemma. Men på jobbet så säger det bara svisch så  är dagen slut, trots att tiden kan gå sakta där också ibland så går den ändå snabbare där än om jag är hemma :)




Nu hade jag tänkt mysa ner mig under täcket och se en film - Nyckeln till frihet. Den sägs vara bra och har fått mycket bra kritik mm. Nu är det bara att hålla tummarna så jag inte somnar, vilket jag alltid gör när jag ser film =) annars får jag väl se om den senare :)



Natt på er :)


I miss you<3

Av Karolina - 4 augusti 2010 14:57

Ikväll blir det att fara till Gällivare och hämta mormor och morfar från flyget, ska bli kul att äntligen få träffa dom. Det var ju som ett bra tag sen sist..


Så fort jag har skrivit klart här ska jag ta och jaga på pappa lite så vi kan fara ut och köra lite bil, haha för körkort ska jag ha. Så då kan man lika gära ligga i hårdträning :)


Känner att jag har gjort nytta idag. Jag ställde faktiskt väckarklockan igår så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Igår innan jag gick och la mig så tog jag på mig uppdraget att storstäda toaletterna och övervåningen innan gammelfolket kommer. Pappa sa att han skulle göra det, men jag tiggde och bad om att få göra det ( jag vet, jag är korkad. Men då är jag ju från Porjus också )
Hahah nää, men  allvarligt, jag kände att jag behövde ha något att göra under dagen så att den inte skulle krypa fram. Så sagt och gjort. Jag har storstädat! :)

Ska väl ta och städa av mig själv också, men det blir efter bilkörningen :)



Bildbomb på G

 

 

En lätt groggy fågel som flög in i våran fönsterruta




   

Min myggätande sköönheet :)



 

Har man en stor hund så krävs det mycket schampoo, sisådär 5 liter ungefär ;)



  

FFG:n :)




  

 

And... jag såklart :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards