Karolina Nordholm

Alla inlägg under augusti 2010

Av Karolina - 19 augusti 2010 23:04

Jag känner mig konstig i halsen, näsan och skallen. Blivande förkyldning? Isåfall går jag i strejk!! Jag har inte tid med sånt trams. Om jag blir sjuk, så ska jag hämnas på den som smittat mig ;P Om jag nu någonsinn får reda på vem!


Hahahah, man måste ju bara skratta åt Two and a half men. Haha, gudars så bra dom är. Men olyckligtvis så ska jag inte se på dom nå mer ikväll. Ska upp tidigt imorgon - jag och pappa ska rymma till Tornedalen över dagen. Typ kolla vart alla släktingar kommer ifrån? Något åt det håller ialla fall, förmodligen drar vi en sväng över till Finland också :P Så nu ska jag försöka sova så jag orkar köra lite imorgon, hade ju som planerat de :)



Natt på er små muppar :)

kramar

Av Karolina - 19 augusti 2010 14:58

Vojvoj jag känner mig supertrött. Och ändå har det varit en lugn dag på jobbet. Nåja, jag har sovit lite inatt, så jag antar att jag har rätt till att vara trött. Fick magknip precis när jag gick och la mig, och det kändes som om det höll i sig halva natten, dock var det nån timma bara. Men ändå. Jävla mage och jävla tabletter som inte fungerar som dom ska!!! Sen vaknade jag titt som tätt resten av natten. Mys. Hahah, jag tror fan att jag satt och räknade ner tiden dom sista 10 minutrarna. Skönt det var att komma hem.


Nu har jag jusr druckit lite te så jag förhoppningsvis piggnar på mig snart. Sitter och väntar på att pappa ska bli klar. Vi ska fara till Jokkmokk nu och skaffa det som inte fanns i gällivare, ska dessutom försöka hinna in på Åströms och kolla på olika mobiltelefoner. Så fort jag fått lönen på kontot ska här inhandlas en ny mobil. Jäklar vilka skrällen dom är alltså. Den förra telefonen blev tvärknäpp och dog. Typ rest in peace. Och det skrället jag har nu funkar inte mycket bättre. Om man bortser från att det går att ringa och ta emot samtal och skicka och ta emot sms bara IBLAND, snarare mer sällan, så upptäckte jag igår att ljudet slutat funka. Så det här med att märka när det ringer eller när man får sms, för att inte tala om alarmet. Det är ju bara att glömma. Jävla skitmobil!!





Nej, nu ska vi fara :) Hejjs :)

Av Karolina - 18 augusti 2010 21:40

Pappa skulle till Gällivare idag på förmiddagen, så jag krävde att få vara chaffis! Det gick superbra, trots några lastbilar och bussar som fick mitt hjärta att stanna några sekunder! Förvånad över att pappa inte var åkrädd.. fast det kanske han var utan att han erkände det :) Gjorde också min första omkörning, höll på att flippa ur när pappa sa att jag skule köra om den där slöfocken. Men.. det var ballt och farten var ännu ballare, jag gillar fart - så länge jag får hålla i den själv typ.



Så fort jag kommit innanför dörren så var det bara att masa sig upp och byta om för att sedan pallra sig ner till jobbet. Och hoff... idag var det tungt! Alla har varit som galna speedade duracell kaniner. Det finns förmodligen bättre ord för att beskriva allt och alla, men jag orkar inte. Dom har kört med oss idag där nere, så min ork är bortblåst. Jag är nästan glad att det är sista dagen imorgon, för ett tag ialla fall :) Och då äre illa när jag tycker så.



Nu har jag just satt i mig en så kallad " middag " bestående av äggsmörgås och te. Jag var utsvulten! Som en hungrig varg.




Få se om det blir att dra en ragg till jokkmokk imorgon med pappa efter jobbet..? Han hade lite saker han behövde som vi inte lyckades hitta i gällivare idag. Och jag vill ändå köra så mycket som möjligt, hoppas hoppas!  :)




Kramar.

Av Karolina - 17 augusti 2010 19:29

Det slog mig just att det är precis en månad kvar tills jag fyller 17 :) Ahwiiii!!


Nåjåå, har just kommit mig hem och ätit mig lite middag. Surströmmingsskivan på jobbet var helmysig :) Alla var så goa och på bra humör, det var riktigt kul att se hur det påverkade dom gamla :) Det delades ut öl och snaps till de som ville ha, och det blev även en hel del kramar också :)


Imorgon blir det också jobb, jobbar eftermiddag/kväll - 15.00 - 21.00

Skönt med en eftermiddagstur :)




Nu kommer lite bilder från Övik som jag lovade tidigare idag :)


        Älskade farmor <3



 

Ute vid farfars gravsten <3



       


Lite bilder från campingen där vi bodde  :)


   



Jag måste erkänna, att den där sortens " Gunga " har alltid varit min favvogrej på lekplatser :)





Så, tack för idag :)     

Av Karolina - 17 augusti 2010 13:25

Ett snabbt blogginlägg innan jag måste dra. Ska strax ner på jobbet, det är surströmmingsskiva där idag så jag ska hjälpa till lite, det skulle komma mycket folk tydligen och dom behövde två extra händer.

 Kan bli kul, om man bortser från lukten som surströmmingen för med sig. Tur att man vänjer sig snabbt.



Haha, jag är helt kär i mitt nagellack som jag köpte i övik. Jag testade det idag, det ser helcoolt ut. Baby blue.. diggar färgen :)


Jag hade tänkt lägga in lite bilder från Övik, men om jag tittar på klockan så inser jag att jag inte hinner. Det tar sån tid att ladda upp dom och om jag ska gära det så kommer jag garanterat sent.. Så det får bli senare idag tror jag :)

Nu ska jag byta om och sen gå ner till mina gamlingar.




XoXo


Av Karolina - 16 augusti 2010 23:47

Finns det ett pris för verklig dumhet? Då har jag redan vunnit.

Jaa.. vem fan sa att man lär sig?!

Av Karolina - 16 augusti 2010 08:10

Här sitter jag och misstänker att jag skriver i sömnen, det känns då som det. Jag är då trött som en gnu ialla fall.

Jag börjar misstänka att det var galenskap att stiga upp klockan 6. Men så är mamma och pappa. Vill alltid vara i tid och lite före, men det här var överdrivet. Dom ville vara klara att åka från stugan så vi hinner in till stan lagom då affärerna öppnar. Dvs typ 09.30. Nu är klockan 08.15 och vi är nästan klara med allt!! Jahaa... bara rulla tummarna tills vi kan fara, det är ju meningslöst att göra det nu ialla fall.

Nåja, planerna för dagen är att springa på stan lite och sen gå till hockeyarenan och äta lunch - sen hemfärd.

Jaa.. jag vet inte vad mer jag kan skriva. Så det får väl duga sådär då.


Jo, kan väl tillägga att jag höll på att fry... nej inte frysa - all skit fryser!! Då tar vi om det. Det var svinkallt imorse när jag vaknade, från att ha varit typ tropisk värme här så var det helt plötsligt höstväder. Mjosch... kan inte klura ut om jag gillar det eller inte. Men.. det var skönt i luften ialla fall när jag gick moronpromenaden med Bilbo. Friskt luft kan man väl säga :)


En mysbrasa skulle inte sitta helt fel nu..


  


  

Av Karolina - 15 augusti 2010 22:58

Jag vet inte vad som plötsligt drabbade mig. Ett sting av plötslig nostalgi kanske? Det är verkligen inte bra när jag får för mycket tid för mig själv. Tankarna börjar snurra och får alla känslor i spinn. Och medans dom spinner på så river dom upp hålet inom mig igen.  

Ibland vill jag verkligen bara försvinna, sjunka ihop med asfalten och bli en del av den gråa massan, likt en gigantisk kameleont. Men det skulle inte hjälpa..
Jag vill bara skrika just nu, men det går inte. Då väcker jag hela huset inklusive hela campingen, ja så högt skulle jag nog kunna skrika!

Det känns som att det äter upp mig, hålet växer sig tamefan bara större och det värker allt mer! Åh, varför ska de kännas som det känns?  



Jag känner mig galen, känner mig vilse, jag vet varken ut eller in.  



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards