Karolina Nordholm

Alla inlägg under juli 2010

Av Karolina - 8 juli 2010 16:43

Vad kan man hitta på egentligen under dagarna? Det är det jag sitter och klurar på. Jag menar, jag kommer jobba måndag nästa vecka, sen är jag ledig resten och sen jobbar jag nästan två veckor igen. Så då är jag sysselsatt. Men sen då? Vad sjutton ska jag sysselsätta mig med på dagarna.. Jag vill inte gå runt och drälla eller bara sova bort dagarna. Och nästan alla tjommar som man kan umgås med är borta eller så jobbar dom, eller så är dom upptagna på annat håll..

Gud, just nu känns allt nere i botten :(


Jag saknar Parinya, jag saknar Moa, jag saknar Robin & Klint! Jag saknar alla <3:



Jå!! Åman och Ingrid kommer hit imorgon :D weeiiii <3 det ska bli kul :D har inte träffat Åman på aplänge ju :P jag saknar den bruden!!



Och träningssugen är jag... Som sjutton. Jag har inte kunnat vara nere på gymmet på länge nu. Undrar om man ska leta fram energin och dra sig ner dit efter maten :) jag tror fan de!




Av Karolina - 6 juli 2010 21:38

Ohja, vi har besök! Farbror Lasse och faster Gunilla är här. Dom kom under eftermiddagen.
En sak har slagit mig nu när dom är här. För det första så är Lasse äckligt lik farfar, jag vet inte om det bara är jag som tänkt på det. Men både till sätt och utseende finns det många likheter. Det är nästan jobbigt att se bara för att det får mig att sakna farfar extra mycket. För det andra så har dom upptäckt en likhet mellan mig, farfar och lasse som dom har skrattat gott åt. När det är insekter runtomkring oss, så viftar vi alla helt hysteriskt mycket. Mamma brukar säga att armarna går som väderkvarnsvingar på oss. Tålamodet är på noll alltså när det finns mygg, knott och liknande äckliga saker som flyger runt skallen på en. Finns det något som är mer irriterande??? Gud vad dom har skrattt åt mig och jämfört mig med farfar.. :) Jag blir galen, han blev galen :)

En annan sak, men det är väl bara något som jag har tänkt på. Det slog mig när vi var ute och åt födelsedagsmiddag med farmori söndags. Jag fungerar på det viset att jag är ganska tystlåten av mig ( vaa??! tänker säkert många nu. Hon? tystlåten??! ) men så är det faktiskt, när jag sitter i en större grupp så är jag hellre tyst och lyssnar än att sitta och försöka göra mig hörd. Jag tycker att pappa är likadan och lasse är också så. Det slog mig när vi åt middag, alla satt och surrade medans jag och lasse satt tysta och filosoferade. Pappa var väl lite halvers.. 


Det här med vad man ärver och får från föräldrar och släktingar.. det är ganska intressant ibland. Jag kunde allvarligt talat inte låta bli att dela med mig av det här :)



Idag då? det har varit strålande sol och jag la mig faktiskt ute och solade när jag kom hem från jobbet. Det är ganska ovanligt att jag gör det frivilligt så mamma höll på att få en hjärtattack när hon såg vad jag gjorde!


Imorgon blir det att vara barnvakt åt elias medans alla andra drar upp till Stora sjöfallet och äter godmiddag.. Ingen frågade mig om jag kunde tänka mig att stanna hemma. Dom tog bara det förgivet.. typiskt mamma och pappa. Nånå, what to do? Jag ska nog mysa ner mig i soffan när elias har somnat och se New Moon :)



Nu ska jag återgå till att se fotboll :)

Av Karolina - 5 juli 2010 19:16

Då var man äntligen hemma. Skönt! 

Hälsat på farfar vid graven<3 Sovit, läst, ätit, sovit, läst sovit, läst... - min bilresa väldigt kortfattad!


Jag har beslutsångest!! Jag kan inte välja om jag ska se New moon ikväll, eller om jag ska fortsätta läsa i boken... Snacka bekymmer alltså. Men innan jag gör något utav det så ska jag sätta in lite foton i en ram, dammsuga och sen duscha. Sen får jag fortsätta brottas med beslutsångesten om vad jag ska göra. Jag ska ju upp och jobba imorgon så jag vill komma i säng ganska tidigt...

Men så läre väl inte bli!



Off... rekortkort inlägg tror jag det blev. Men jag har inget mer att skriva.



Saknar dig som sjutton!<3



  


Att se eller inte se... det är frågan!
GUD va jag längtar tills Eclipse kommer ut.. jag tänker se den om och om igen!


Av Karolina - 4 juli 2010 20:47

Jag har äntligen fått tummen ur arslet och börjat läsa Twiligt böckerna. Nu är jag på första boken och är redan besatt! Gud så bra den är. Det är så mycket lättare att förstå och bygga upp en bild i huvudet nu när man sett filmerna. Allt är så mycket enklare att förstå. Jag började ju läsa den första boken för ganska länge sen, men då hade jag inte tålamod till att läsa. Det  var så mycket annat att tänka på. Men nu, nu är jag äntligen igång och jag har svårt för att släppa boken ur sikte.

Så, nu har jag berättat det också! Jag kände mig bara tvungen.



Idag har vi träffat farmor, farbror och faster! Det var kul att träffa dom igen, det händer ju inte så ofta. Jag märkte stor skillnad på farmor, jag träffade henne sist i vintras och det var stor skillnad på henne då om man jämför med nu. Hon är sämre nu.. Hon verkade ha mycket svårare för att hitta och komma ihåg ord och man såg att det var jobbigt för henne. Jag tror att hon kände igen oss, men om hon kunde placera oss var ju en annan sak.. Usch, jag hatar att se henne så.. Man vill ju som kunna hjälpa men det finns ju inget att göra. Gud, jag vill verkligen inte bli dement när jag blir gammal! Det ser så plågsamt och jobbigt ut.



Nää, jag ska upp tidigt imorgon för avfärd hemmåt. Jag funderar på att se en film nu, eller så ska jag sno tillbaka boken som mamma har just nu. Jag kan inte riktigt bestämma mig..



Saknar hjärtat<3<3
Jag ber till högre makter att 3 månader ska gå fort.. Jag håller på att bli galen av saknad...

Av Karolina - 3 juli 2010 19:38

Gudars vad skönt att äntligen vara framme. Vi kom fram hit vid 16.30 ungefär och åkte från Porjus 07.30 Jag sitter och oroar mig för hur jag ska kunna sova inatt, jag har sovit nästan hela vägen ifrån Porjus. Tur att jag tog med mig den bärbara och lite filmer, funderar på att slå igång en film snart :)

Nånå, vi har hunnit äta mat, jag har prommenerat lite med hunden och varit ner med Elias till havet. Det var ganska skönt att gå runt där nere och bara känna havslukten. Som tur är så bor vi inte inne i stan den här gången, eftersom att det är sommar så har vi hyrt en stuga ute på campingen i Gullvik :) Mysigt ställe.


Haha, mamma och pappa bara skrattade åt mig nyss. Parinya ringde tidigare ikväll och jag höll på att missa det. Jag hade telefonen i mammas handväska och vi satt ute och åt. Av en ren slump så gick jag in och i sista sekund hörde jag telefonen ringa!! Jag sprang som en galning och vände upp & ner på väskan innan jag hittade telefonen. Jag hann svara ialla fall :) Imorgon ska han in på templet/klostret så nu får jag vänta hela 3 månader innan jag kan höra av honom igen... Känns tungt. Men men.. det är inte förevigt som tur är  :)<3

Imorgon ska vi hälsa på farmor på hemmet där hon bor, fira henne osv :) Farbror Lasse och faster Gunilla kommer också vara där :) Ska bli superkul att träffa dom igen :)



Nej, nu ska jag slå på en film tror jag :) jag hade tänkt äta min Schweizernöt till den... MEN den är redan slut. Hahaha jag är hopplös när jag väl köper en sådan :)

Av Karolina - 2 juli 2010 16:35

Eclipse var awesome! Helt jävla underbar! ;D Gud, den hade verkligen allt. Jag höjer filmen till skyarna nu känner jag. I ena stunden skrattade man, i nästa ögonblick torkade vi bort tårarna för att skratta igen. Den var super!
" Äger han ingen tröja? " , " ärligt talat, jag är faktiskt hetare än dig " Hahahah, gud vad många bra citat. Edward och Jacob är ju för... underbara. Ialla fall Jacob.


Nu har jag jobbat sista dagen den här veckan, känns skönt. Jag ska snart återgå till att packa min väska. Imorgon bitti drar vi ju ner till underbara Övik för att fira lilla farmor som fyller 90 år på söndag :)<3 Söta, gamla farmor..



Weeii, kanske kanske om jag har tur så får jag jobba ytterligare lite i sommar. Lotta sa idag att hon kanske skulle behöva söka ledigt några dagar och att jag kanske skulle få jobba för henne. Lovely säger jag bara! Nu håller jag tummarna..



Men nää.. nu ska jag slänga ner det sista. Sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen, det blir ialla fall att äta middag, duscha och förmodligen bara slappa i tvsoffan. Jag har längtat kan jag säga!



Jo, jag vaknade av att telefonen ringde imorse. Jag tänkte inte så mycket mer på det utan låg kvar och halvsov. Några sekunder senare kommer mamma upp och säger att jag har telefon. Eftersom att jag var nyvaken och halvdöd så anade jag inget. Jag kan säga att jag blev klarvaken när jag hörde Parinyas röst i andra änden av luren! Gud vilket underbart sätt att börja dagen på :D<3

Men... det var förmodligen sista gången jag pratade med honom i telfonen på 3 månader. Dagen han ska in på templet/klostret närmar sig med stormsteg...

Jag saknar honom<3

Av Karolina - 1 juli 2010 16:47

Nu har jag just sminkat mig och strax ska jag ta och fixa till håret lite efter dagens jobb. Jag kände mig tvungen, jag såg ut som ett lik och jag känner mig som ett efter dagens jobb. Måste säga att det var galet körigt på förmiddagen, det är i såna tillfällen jag tackar gudarna för mitt tålamod som är stort.


Jag har hunnit med att käka en mjukglass, jag lockade med mig mamma efter att jag slutat jobbet. Tyckte att jag förtjänade det! :)


Igår satt jag på en kurs i tre timmar. Om övningskörning med handledare. Jag hade träsmak i röven och den var totalt bortdommnad.
MEN - jag träffade Louise där på kursen! Det var inte igår man gjorde det :) Riktigt najs!



Nu ska jag ta och fixa håret, sen äta, sen hämta bästaste Moa och sen far hon, jag och mamma iväg till gällivare för att se på ECLIPSE!!! ;D gud vad jag längtar. Och jag tror att jag får vansinnesutbrott om vi inte kommer in, det lär ju vara mycket folk menar jag...

Nej, skynda skynda nu!!



Jag saknar min älskade Parinya - det är så tomt utan honom!! <3<3





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards