Karolina Nordholm

Alla inlägg under juli 2010

Av Karolina - 15 juli 2010 19:42

Kan säga att det var skönt som tusan att sova ut idag. Nog för att mamam började tjata på mig att jag skulle upp redan klockan 9, men jag var inte vid medvetande tillstånd då. Men när klockan var 10 började jag känna mig lite mera mänsklig, så då tog jag mig upp.
Efter lunch for jag till gällivare tillsammans med mamma och Elias. Mamma tyckte att vi skulle spela Minigolf - sagt och gjort. Jag planerade att vinna hela klabbet, och till en början såg det ljust ut. Jag ledde med över 10 poäng. Sen drabbades jag av min vanliga otur i det där förbaskade spelet. Så morsan vann..jag skyllde på att banorna lutade åt fel håll och att det var fel på bollen!

Sen lurade jag in henne på en affär för jag behövde ett par shorts. Jag hade ju inga.. men nu har jag :) Jag måste ju få lite färg på mina likbleka ben, så nu får jag väl hoppas på lite varma dagar så jag kan använda dom.


Mina planer för kvällen var att dra ner till gymmet för ett riktigt hårdpass. Men det gick inte som planerat.. jag hade så satans ont i huvudet och jag kände mig trött och seg. det slutade med att jag la mig på sängen för att vila lite.. men det slutade med en powernap! Jag känner mig fortfarande så där äckligt seg... så jag drar nog till gymmet nån annan dag istället. Jag hinner ju på lördag när jag har delad tur..



nej, nu ska jag slappa och tagga inför imorgon :) Jobb från 13.30 till 21.15


Av Karolina - 14 juli 2010 20:15




 Fantasi är det vi vill ha, men verklighet är det vi får!



  





Jag saknar Honom så otroligt mycket, saknaden är enorm. Det finns inte ord som är nog stora eller djupa, som kan beskriva det jag känner. 

Jag känner mig så tom...   

Parinya   - Kom hem!


Av Karolina - 14 juli 2010 16:54

Jobbade idag med, men jag hade en kort tur vilket var ganska skönt. Jag var hemma strax efter 1. La mig på en gång i soffan och kopplade av lite och lyckades somna i typ en kvart. Gode behövligt med tanke på att jag sov oroligt inatt..

Imorgon är jag ledig, det känns skönt! Idag fick jag också veta att jag ska jobba helgen, och jag oroar mig allvarligt talat för söndages tur, 07.30 till 17.00 - det kommer säkert kännas segt dom sista timmarna. Men det får gå det med :)



Jag sitter och väntar på maten just nu, som förmodligen är klar vilken minut som helst. Efter den ska jag och bästaste Moa dra ner till gymmet och göra ett försök till att bli vältränade, för en sak är ju säker - man blir inte vältränad om man bara sitter inne framför den här dumburken. Och medans jag ännu har energin så ska jag passa på. För i helgen lär det nog inte bli av med nån träning.




  

Jag - smutsig spegel - Åman som fotograf



Av Karolina - 13 juli 2010 19:54

Första dagen som vikarie är avklarad! Jag antar att jag har klarat det ganska bra, jag menar jag har ju inte tagit ihjäl någon eller skickat någon till lassa. Så det här ska nog gå bra.

Usch, jag har kännt mig seg hela dagen. Min mage och rygg har värkt hela dagen och nu har jag ont i skallen. Jag måste ha varit lite trött när jag kom hem, för jag somnade i världens konstigaste ställning tvärs över sängen. Och ändå har det varit en lugn dag.


Pappa har varit och kollat på en bil i Älvsbyn idag :) Vi ska ju skaffa en billig men ändå bra manuell bil som jag kan börja övningsköra med. Ser fram emot det :) Hoppas på det bästa nu, han skulle ringa gubben som sålde den ikväll igen och prata lite mer.



Falling apart - det är just det jag gör nu. Jag känner mig splittrad och allt annat än hel. Jag förstår inte hur allt kan gå så sakta. Jag visste att saknaden skulle bli jobbig, men att den skulle vara så här jobbig och dryg kunde jag inte föreställa mig. Det är värre än väntat.
Det känns som evigheter innan Han kommer hem igen. 3 månader... I skolan gick det fort. Dagarna, veckorna och månaderna rusade förbi. Men inte nu, det har aldrig gått så sakta som det gör nu.
Kom hem min älskling<3 jag behöver dig..

Wish you were here. I miss you like hell!



Jag vill se Eclipse nu! Känner suget efter att få se den :) Så bra alltså!



Nu ska jag sova Tv, och tagga inför morgondagens jobb och slit.

Av Karolina - 12 juli 2010 18:38

Nu längtar jag efter vintern, kyla, snöstorm ja vad som helst som har med snö att göra som gör att dom här förbaskade myggen ska försvinna!!

Jag var ute och gick en promenad med Bilbo i skogen, och dra mig - jag tror alla skogens mygg flög på mig så fort jag satte foten på elljusspåret. Dom bokstavligt talat attackerade mig med säkert en enda tanke i deras små skallar! Att äta upp mig!! Ja, det verkade då inte bättre!

Mitt blod måste ju allvarligt talat vara lika frestande för myggen som Bellas är för Edward och dom andra vampyrerna i Twilight! Enda skillnaden är väl att Edward och gänget klarar av frestelsen... för det gjorde då inte myggen! Hela jag ser ut som ett enda stort myggbett och det kliar överallt!

Ja - jag är farfars barnbarn och jag avskyr mygg! Vinter tack!!



Jag hade förväntat mig att vara ledig nu i några dagar innan jag börjar vikariera. Men jag börjar redan imorgon! Som det ser ut nu så ska jag jobba imorgon, på onsdag och förmodligen fredag, lördag söndag. Sen nästa vecka och några turer veckan därpå.

Jag hoppas på mer jobb! Det skulle betyda att jag är sysselsatt på dagarna och även tjänar lite pengar. Nåjå, så länge jag är sysselsatt så är jag nöjd!

Saknaden av Parinya äter upp mig, men det känns inte lika hemskt om jag har något att göra under dagarna, jag tänker liksom mindre då.



Jag saknar Dig älskling<3<3 

Av Karolina - 11 juli 2010 16:59

Ja, superfint väder. Och vad gör då jag inne? Jo, jag höll allvarligt talat på att få solsting så jag gick in och vilade mig från solen ett tag. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och gå upp och rota reda på nå gamla jeans som jag kan klippa sönder till shorts. Det behövs till mina bleka ben.. Aja, jag får se hur det går med det projektet.


Jag och Åman har konstaterat att bromsar och spindlar är skitäckliga. Vi blev anfallna nere vid laponia porten. Åman blev påhoppad av en spindel och mamma blev offer för bromsarna. Nedrans kreatur..

Utöver det.. Ingrid och Åman har farit nu och det ät tyst och tråkigt här hemma.

Men jag ska utnyttja tillfället och vila upp mig inför morgondagen. Imorgon är det sista dagen som  " solflicka ", och veckan därpå går jag på igen fast som vikarie - spännande säger jag bara!


Jag hade tänkt att dra ner till gymmet idag, men just nu känner jag mig obeskrivligt seg. Nåja, jag ska nog lyckas locka fram energin. Om jag så måste locka med sockerbitar och pincett för att få tag i den! För ner dit ska jag!!!




gammal bild ;P




I wanna hold you close, always all the time<3

saknar min Parinya :(   

Av Karolina - 10 juli 2010 16:30

Idag har vi varit i Gällivare och handlat lite och varit på " afternoon tee " på slottet som våra kära mammor ville gå på. Vi följde med så snällt..

Hoho, jag känner mig så sjukt nöjd med mina inköp - en tröja, ett par nya byxor och ett par trosor. Sist men inte mins.... En Köttätande växt! Gud jag är kär i den! Tydligen så finns det nå kladd i den som mygg och andra insekter dras till, insekterna fastnar i växtens " käftar " och den sluter sig långsamt omkring dom. Åhhh.... jag har nästan lust att fånga en mygga och sätta dit den bara för att få se allt.



Jag och Åman är ju gode galna. Jag kan inte för mitt liv förstå hur vi lyckades hålla oss vakna till 4 imorse, speciellt inte med tanke på att hon kört hit och att jag jobbade under dagen. Vi såg ialla fall på Walk the line och sen pratade vi oss igenom Titanic och såg lite på slutet.

jag ljuger inte när jag säger att vi var trötta som as imorse när vi masade oss upp kl 08.00



Nu ska vi väl leka med åmans kamera :)



Saknar min älskling som nå tok<3

Av Karolina - 9 juli 2010 16:35

Äntligen helg igen, gudars så skönt!

Vilken minut som helst kommer Åman och ingrid hit - yay :D

Efter det blir det nog mat.. mumma. Elias har sin kompis Angel här och hon ska tydligen äta här. Ge mig hörselskydd någon! Jag kommer bli hörselskadad av alla deras ljud.

Och efter maten har jag bestämt mig för att släpa ner Åman till kiosken. Jag skulle kunna döda för mjukglass, en stor chokladkaka och en kall coca coola!

Usch vad jag hatar såna här dagar när jag har sånt enormt sötsug. Man känner sig ju så galet onyttig.


Senare under kvällen.. film kanske?


Imorgon blir det Gällivare ialla fall, och tur det för jag känner verkligen för att göra av med pengar! Helst hade jag ju då farit till Luleå, men gällivare får duga tills vidare.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards