Karolina Nordholm

Alla inlägg under juni 2010

Av Karolina - 18 juni 2010 21:41

Puh vad jag känner mig sliten. Jag har inte gjort så mycket, men dagen har varit galet lång och seg.


Jag klev upp lite tidigare imorse, mamma fyllde år så jag kände inte för att sova bort allt - Grattis morsan <3 :)
Strax efter att jag klivit upp så ringde dom från Pionjären ( ålderdomshemmet i byn ) och frågade om jag kunde tänka mig att vikariera dom två sista veckorna i juli!! Klart man tackar ja! Ska tydligen få jobba som " vanligt " med riktig lön och allt, känns skönt. Nu har jag sommarjobbet plus det där. Skönt! Då har jag något att göra under nästan hela juli, inklusive att jag tjänar lite pengar också :)



Annars så har jag varit i Luleå hela dagen. Jag förljde med pappa till djursjukhuset med hunden. Han har inte varit som han ska, och nu har vi då en liten förklaring till det - han har nå problem med ryggen :(
Stackars vovve, allt råkar han då ut för. Asdåliga höfter, problem med tassar och öron.. Nåja - han är ändå världens snällaste hund <3 :)

Vi kom dit vid 15.00 och for därifrån typ.. 17.40 Snacka segt det var...



Imorgon planerar jag att dra ner till gymmet - så skönt!. Jag hade tänkt dra med mig min kära halva Moa men hon ska tydligen få besök :( Nåja, det löser sig :)



Nu ska jag ner och dricka te och äta tårta, och förhoppnigsvis så orkar jag se en film sen. Jag är sjukt sugen på att se Armageddon men jag vet inte om jag orkar, känner mig så trött.




Nu bjuder jag på en galet skön låt :) <3 Me like den.



Utöver det... Jag saknar dig så jag tror jag blir tokig. Allt är så tomt utan dig.Jag vet inte vad jag ska göra.
Parinya mitt hjärta...<3 Tiden borde rulla på snabbare.



Av Karolina - 17 juni 2010 21:50

Jag hade enormt dålig fantasi vad det gällde rubriken, men sak samma, det är ju bara en rubrik. Det är ju meningen att den ska verka spännande för att locka läsare. Jag tror inte att jag lyckades så bra med en spännande rubrik. Egentligen så borde man ju ta något som har med själva inlägget att göra, men när man inte riktigt vet vad man ska skriva eller om man ska skriva om en massa olika saker, ja då har man problem.

Nu var det ju inte det här jag skulle skriva om, men det blev så ialla fall. Jag känner bara för att uppdatera lite om hur min dag har varit sen sist jag skrev.


Well, jag hamnade i gällivare som jag har skrivit tidigare. Lyckades hitta ett skitfint pussel på 1000 bitar som jag bara längtar tills jag får sätta fingrarna i. Ja, för er som missat den lilla oviktiga detaljen om mig - Jag älskar pussel!! So me alltså!

Köpte mig också en kaktus till mitt rum, egentligen var jag på jakt efter en plastblomma, mest med tanke på att det ser så dött ut i mitt rum. Men jag hittade ingen som jag gillade, jag hade ju kunnat köpa en vanlig blomma.. men naaää, jag är kass på att hålla dom vid liv. Jag glömmer alltid att vattna dom. Så en kaktus passar lite bättre, dom är mer..lättskötta.

Jag hittade en jättefin topp som jag ville ha, men då hade jag för lite pengar. Hmm.. hoppas den finns kvar till senare.


Ja, utöver det - min lillebror hade en kompis med sig. Det betyder att jag nu är hörselskadad av allt liv och oväsen dom två förde med sig. Elias lyckades också skämma ut mig, jag går inte nå djupare i det för då blir inlägget längre än vad det vid det här laget redan är. Ialla fall, prevcis efter att han skämt ut mig så sprang han bakom en gungande gunga utan att se sig för... och SMACK - Knockad unge som for i backen, han storgrina. Fast det kan man ju förstå.



Nu ikväll så har jag gått en långppromenad med min ena kära halva Moa, riktigt givande. Gud vad vi surrade om allt mellan himmel och helvete.
Tur att jag har dig älskade vän! <3


Det här blev ett väldigt långt inlägg...suck. Hur lyckas jag. Skrivsugen antar jag. Nu ska jag titta Tv ett tag, blir nog en tidig kväll. Jag kan inte sova bort hela dagen imorgon för jag ska följa pappa med hunden till djursjukhuset i Lule.

Då vet ni det också ;) Onödigt - Jag vet!




Puss & Kram



Saknar Parinya som nå tok!! <3




Now the days are so long that summer´s moving on

We reach for something that´s already gone

Av Karolina - 17 juni 2010 11:26

Det sög verkligen apballe! Jag sa hejdå till parinya igår, det sög. Jag kommer verkligen sakna honom<3 Min ena halva, en av mina bästa vänner, mitt hjärta.


Wish I Could keep You much longer, I know you gotta go cause you got things to do...<3

 

I vanliga fall, nu syftar jag på tiden i skolan, så flög bara månaderna förbi. Jag tror inte att dom kommer göra det nu, dom här 3-4 månaderna  eller mer kommer kännas som en evighet är jag rädd för. Men jag har ju något att se fram emot, jag vet inte när den dagen kommer, men den kommer såsmåningom. Någon gång när jag minst anar det. Men, tiden går ju fortare när man har roligt, så jag måste se till att ha jävligt kul i sommar och sen när skolan börjar!
Det löser sig, får jag då hoppas!



Vad har den här dagen att bjuda på då?! Ja, en tripp till gällivare med mamma på eftermiddagen. Kom nyss på att jag borde skaffa något åt henne, tanten fyller ju år imorgon!! Annars så..hmm. En promenad - ohja! Om nu inte pappa har hämtat ut kortet till sporthallen så ska jag göra det också, om jag hinner. Hoho, längtar tills jag har kortet i handen. Då är det bara att börja träna! Ska bli nice ;)



Nu får det räcka för stunden, om jag har väldigt lite å göra så lär jag väl skriva igen senare idag :)




You are my sunshine in the rain!      P <3







Av Karolina - 10 juni 2010 13:03

Jag fick bevis på det igår, våran gemensamma snurrighet uppenbarade sig! Jag kunde inte annat än att skratta åt min egen dumhet.

Nu var det så att tidigare under dagen hade vi varit och handlat, bland annat schampo. Av någon anledning så var det ingen av oss som tänkte på att bära upp det där schampot i badrummet som vi har på övervåningen. Så det blev stående nere i köket på diskbänken. Senare under kvällen när vi alla var i köket och plockade undan disken och lite andra saker så bad mamma mig om att ställa den där schampoflaskan i trappen så vi skulle komma ihåg att ta upp den senare under kvällen. Precis efter att hon hade sagt det så började hon prata med pappa om frysen, tror att det handlade om bröd till morgondagens frukost, om dom behövde nytt från frysen nere i källaren eller om det redan fanns uppe. Medans jag rörde mig mot trappen, och dessutom mot dörren till källaren som ligger åt samma håll så blandade jag mig i samtalet. Jag sa något om att dom inte behövde ta upp bröd för att det redan fanns i frysen i köket. Utan att jag tänkte på det så öppnade jag dörren till källaren och gick ner till frysen. Precis när jag öppnade locket för att lägga ner schampoflaskan kom jag på mig själv!

Hur bortblåst får man vara!! Det där var en typisk grej som bara pappa kan göra - ialla fall i det här huset. Mamma bara skrattade och tyckte att det märks nu ännu tydligare att vi är släkt!! Hmmm... galet värre!



Nu har jag delat med mig av det också. Nu är det dags att jag sätter igång med sminket. Hon som ska fixa mitt hår till balen kommer kl 14.00 och innan dess ska jag ha sminkat och ätit, jag har inte gjort något dera. Skynda skynda nu Karro!!




Puss & kram

Av Karolina - 9 juni 2010 19:40

Imorgon är det balen! Fix hit och fix dit :) Dagen därpå är det skolavslutning. Usch!



Fy fan vad jag är glad och stolt över mig själv!! Jag har lyckats fixa MVG i svenska A - Wooohoo! Känns bra, med tankte på att jag alltid varit precis på gränsen.




Mitt humör och tålamod är i botten alltså, Elias har härjat med mig hela kvällen. Mitt uppdrag var att passa honom, ge honom kvällsfika och sen natta och läsa saga. Herre gud, ungen har gjort allt han inte skulle göra och lite till. Snacka om att han lyckas reta mig. Så just nu känner jag bara för att gå och gömma mig ett tag och dyka upp senare när Jag själv känner för det.



Gårdagen på eftermiddagen var hemsk. Hur väl känner man egentligen en människa, den man tror sig känna, vad är han/hon egentligen kapabel till?
Det var hemskt. Jag skakade och alla ben i kroppen bara försvann. Gråten satt i halsen alltså.



Jag längtar tills jag fyllt 17!! ;D



Ska väl kanske testa lite sminkningar nu tills imorgon, eller så gör jag det på ett tag. När jag ids. Nog för att jag mest bara vill ta det lugnt och göra ingenting. Typ gå ut och gå!! Hade varit skönt! Men nää.. jag har annat som måste gå före.

Gud, min energi är borta!




8 Dagar kvar 



You Make Me Smile.... <3

Av Karolina - 7 juni 2010 16:58

Ja, den är upp & ner, den snurrar, jag är rädd, förvirrad och vet inte vad jag ska tro. Jag kan inte fokusera på något känns det som, jag vill bara gå under. Jag vet vad jag tror, eller ialla fall vad jag vill tro - det jag hoppas på. Men tänk om det inte är så som jag vill. Gud, snälla låt det inte vara sant!!!!

JAG VILL INTE VETA





Dagen utöver det. Jag kom till skolan kl 8. Fick reda på att den enda lektion jag skulle ha var inställd - bra start!! Annars är det inget intressant som är värt att nämna. Klint har pratat ut med mig och Parinya, hahah. Men vi visste ju redan allt!! Det är väl det enda.

Världen är jävligt liten - speciellt Övik!

Åh gud, jag kände att jag hade så mycket att skriva och berätta om, men allt blev som bortblåst. Hur jag än försöker komma ihåg så går det inte, min hjärna är på annat håll...






Nedräkningen kan börja.

Måndag idag, räknar man med idag så är det bara 5 dagar kvar till skolavslutningen. Jag är rädd för att dagarna kommer flyga iväg mot allas vilja.

Och ja, bara 10 dagar kvar till den 17:e. 
Jag vill bara hoppa över det här.





Hmmm, vadå osammanhängande inlägg? Men det får ni fan tåla.





Av Karolina - 5 juni 2010 21:17

Jag vet inte vad som har tagit åt mig, men jag har inte varit inne på datorn på hela dagen. Vad har jag gjort idag egentligen? Vaknat vid 10. Duschat, ätit frukost bestående av te och en banan plus en korvbit. Efter det lunch, sen lite plock hit och dit. Sen bänkade jag mig i soffan och såg film - Pojken i randig pyjamas. Jag har egentligen mest väntat på att det skulle sluta blåsa så jag kunde gå ut, det har kliat och spritt i benen hela dagen. Nånå, på eftermiddagen kom Parinya, vi hjälpte till att duka till middagen och åt sedan. Sen blev de att sitta och surra med mamma och pappa.
Nu har vi just varit ute på en promenad, blev att gå till scoutstugan, sen gick vi över berget hem. Skönt! Nu har han plågat mig med diverese övningar ;)

Av Karolina - 4 juni 2010 21:58

Jag såg just en video som min ena andra halva har gjort om oss vänner, och jag måste säga att den var väldigt klockren!! Gud vilka minnen vi har tillsammans alltså, och den där galna musiken i början gjorde allt ännu bättre - We are going on a safari, we don´t want the malari. Åh, den måste nästan ses för att man ska förstå. Men den var bra ialla fall och jag fick mig ett gott skratt åt oss och våra tokigheter. Minnen som aldrig suddas ut liksom!

Jag älskar er mina vänner<3



Jag, Mjo, Moa och Parinya for och åt på smedjan idag. Jag älskar deras Kyckling Nacho! Mumma för en skrikande hungrig mage. Så om någon nu skulle råka ha vägarna förbi Jokkmokk, leta reda på Smedjan och beställ kyckling nachon.


Hade prov i datakunskap idag - Excel. Hmm.. våran lärare måste ha ett tålamod som sträcker sig tillbaka mot istiden. Vi alla, förutom Wille satt och skrek och svor och var irriterade över att inget funkade, att vi inte förstod och att allt var helt fuckat, ungefär. Jag var bara tvungen att skratta när jag såg allas frustrerande ansikten bakom skärmarna. Att Anita står ut med oss... Det är ett mysterium hur hon lyckas.

Efter skolan så for jag till Parinya - haha skulle man sett oss så skulle man genast ha trott att vi var drogade. Det kändes då som om jag var det, jag var supertrött och Parinya likaså.


Nånå, när jag kom hem så slängde jag i mig middagen, sen drog jag ut på en powerpromenad, det blev en sväng upp på berget och sen en sväng i skogen. Jag fattar inte vars orken kom ifrån. Men på nått sätt så lyckades jag och det känns bra.

Jag älskar känslan av träningsvärk, men ibland är det jävligt irriterande. Som tex när man smidigt ska försöka sätta ner fötterna på golvet och resa sig upp efter att ha suttit ihop knycklad i soffan i köket en längre tid. Det hade varit lättare att vika en frysbox på mitten alltså, så smidig kände jag mig!!



Det slog mig just att det är exakt en vecka kvar till skolavslutningen!!!
Jag vill inte!! Stoppa tiden, vrid den tillbaka!

Gud vad jag skriver mycket nu för tiden, och om allt och ingenting skriver jag också. Nu ger jag mig, även om jag skulle kunna fortsätta i evigheter.



I seen it coming like a thief in the night,
I seen it coming from the flash of your light

If Only I Could Turn Back Time





<3<3<3<3<3<3<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards