Karolina Nordholm

Alla inlägg under juni 2010

Av Karolina - 23 juni 2010 10:30

Det är så jag börjar tro det, i alla fall vad det gäller den här bärbara som jag sitter vid nu. Den är helt mysko, vissa dagar kan den vara superseg och inte göra annat än att tjorva och vara allmännt ofungerande. Vad man än ska göra så hackar allt, till och med musiken man lyssnar på kan få frispel och börja hacka och det låter som om datorn ska explodera och slittras till tusen små bitar. Andra dagar, som idag går den felfritt och den är till och med ganska snabb. Och så länge det är såhär så klagar jag inte :) Nu har jag delat med mig av det också!



Snacka om att jag hade problem med att somna natten till idag, jag la mig ganska tidigt och ändå låg jag vaken och tittade i taket till 02.00 ungefär. Mina tankar var i Thailand hos Parinya, och även om jag var helt supertrött så ville jag inte somna ifrån dom. Efter ett tag så gick det inte. Helt plötsligt kändes allt så meningslöst. När han for, så tog han med sig meningen med allt - eller nä, han är meningen med allt! Jag hade ingen lust med något för stunden, allt var bara upp & ner och bara så blää! Vilken svacka....
Jag saknar honom som nå tok, vad jag än gör så får det mig att tänka på honom. Vars jag än vänder mig så ser jag en massa minnen från saker vi gjort tillsammans eller skrattat åt. Allt är tomt, tyst och tråkigt!

Jag fattar inte, hur mycket kan man sakna en människa egentligen? Jag borde ju ha passerat den gränsen för länge sen.


Kom Hem...


I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time


Av Karolina - 22 juni 2010 13:26

Ajaj, det känns att jag gjorde nytta igår. Imorse kändes det bara lite i armarna och pyttelite i låren. Men nu, vaderna har börjat värka och armarna ännu mer. Men jag gnäller inte :) Det är som en skön känsla.

Moa kommer hit när hon slutat, det blir väl att göra samma som igår, bygga pussel, äta mat och sen... - ner och träna! Fast, jag lär nog köra lugnare idag. Kanske bara tränar rygg och mage, möjligtvis lite ben. Beror på hur jag känner ;)



Jag har hunnit vara till gällivare med mamma nu på förmiddagen. Hon skulle få nya glas till sina glasögon och dessutom nya bågar. Så hon ville ha sin proffsiga dotter som smakråd om bågarna :)

Efter det sprang jag in på Lindex, hittade två supersöta bh:ar som fick följa med hem. Mamma var gullig och betalade :)

Efter det blev det lunch på Manuella! Gott gott!



Nu sitter jag här och lyssnar på Moas spellistor på spotify som hon skickade igår, kan bara konstatera att bruden har ganska bra musiksmak. " Är på väg " från filmen Björnbröder sitter nu fast i skallen på mig. Utöver det så väntar jag på att dom ska ringa från Pionjären, jag ska ner och prata med chefen idag om när jag ska vikariera åde. Jag kikade in där tidigare idag, men då hade han inte kommit ännu.



Nej, nog för stunden!


 

 

Parinya, you make me feel complete!    



Av Karolina - 21 juni 2010 21:03

Armarna darrar, benen darrar och jag känner mig nöjd som fan!! Gud så skönt det var att träna!!

Moa fick vara min så kallade expert och visa hur man skulle göra vid all utrustning. Medans hon visade så slog det mig att  " Ja, det är ju självklart, att jag inte tänkte på det själv!! " Snacka om att vara ringrostig och seg. Det var ju samma utrustning som jag har varit med om tidigare, dom såg bara annorlunda ut.  Nåja, efter att ha kört ett ganska ordentligt pass så är jag supernöjd med mig själv, längtar nästan till nästa gång.

Jag ska till gällivare imorgon med mamma, hoppas jag bara tar mig upp ur sängen! Annars är det väl ingen större katastrof om jag inte gör det, det är ju som skönt att ligga där och mysa på. Fast inte ensam...



Usch, ensam... jag saknar Parinya ännu mer nu <3 Det känns så hemskt. Jag är som ett pussel och utan honom känner jag mig inte hel.



Jag och Moa är ju ganska så skillade på att bygga pussel kan jag ju tala om, om någon nu är intresserad.

Jag tänkte skriva något om mina matlagningskunskaper också, men jag tror jag låter det vara oskrivet/osagt! Jag har ialla fall lagat middagen ikväll.




  



Bästa citatet ikväll kom ju från Moa!!


- Vi får vanlig korv medans Viktoria får prinskorv!!!


Efter det utbröt ett asgarv, mer än så tänker jag inte berätta.




Puss & kram :)




Av Karolina - 21 juni 2010 11:42

Jag sitter och klurar på.. vad det då är jag klurar på? Något är det, men jag vet inte exakt vad. Kanske om jag ska dela med mig av nån bra låt idag, eller om jag ska dra in nån gammal random bild. Vad jag bestämmer mig för lär ju visa sig längre ner.


Idag då, vad händer och sker? Kan tala om att min galna mamma började väcka mig redan vid 9!! Hon har inte fattat det här med sommarlov alltså, det är faktiskt meningen att man ska sova länge och sen vakna av sig själv. Jag menar, hur kul är det att bli väckt och uppstressad varje morgon en hel sommar. Kliver man inte upp efter 10 minuter så är allt tydligen katastrof och hon blir galen.  

Ialla fall, jag har hjälpt henne att städa ur lite i källaren - välbehövligt! Städandet lär väl fortsätta under obestämd period.

Jag ska väl snart bli tvungen att följa med henner ner med skräp till återvinningen. Nu ska jag försöka att inte klaga, så det är lika bra att bita ihop och se glad ut.



Jo, en sak till!? Ska det här föreställa sommar??!! Skulle inte tro det. Det är nästan så jag glömt hur solen ser ut och hur varmt och skönt det kan vara när den lyser! Jag tror allvarligt talat någon har kidnappat solen eller så är den på rymmen.

Jag efterlyser nu solen - skulle någon ha sett denna gula, stora, lysande runda varma boll så kan ni väl kontakta mig och berätta var den håller hus! Jag saknar den :(



Nu ska jag fördriva tiden tills Moa slutar. Vi ska dra ner till sporthallen och träna när hon kommer ;) Härligt!



Saknar mitt hjärta <3 Det känns som evigheter innan han kommer hem! :(




Låten är skön :)

Av Karolina - 20 juni 2010 20:19

   

Moa, Klint och Anton :)  Jag älskar bilden!


  

Mina halvor :) <3


  

Fråga mig inte vad dom gör, jag tvivlar på att dom själva vet ;) Robin och Klint ialla fall :)



  

Jag hade slagsmål med Moas elvisp! Inför firandet av Klints 20 - års dag :)



   

Jag tycker fortfarande att Moa ser gravid ut på bilden... :O



Galningar ;)



   

Han ska då lyckas med allt!! Precis allt.



  Jag och Moa <3




Hela gänget, alla förutom Mjo :)


Från vänster : Klint, Robin, Jag, Parinya, Moa & Anton :)   

Av Karolina - 20 juni 2010 19:41

Avresan gick från Porjus kl 6 som beräknat. Usch vad hemskt att kliva upp så tidigt! Alla sov väl halv om halvt som slagna indianer i bilen..strax före 9 kom vi fram till Piteå. Eftersom att våran chaufför skulle på nå fiskesak så var vi tvugna att vara där så tidigt. Vi som skulle bada fick vänta 1 timma på att havsbadet skulle öppna.
Jag såg faktiskt fram emot att bada, mitt humör var på topp. Men när vi gick från omklädningsrummet ut till poolen så sjönk mitt glada humör som en sten i vatten. Jag kom att tänka på dom gånger som vi i " gänget " var i Boden och badade och hade så himla kul, det fick mig att sakna alla ännu mer, och jag kom att tänka på att det dröjer länge innan alla är samlade igen och kan göra något sådant igen..

Nåja, det var inte lika kul där som i Boden. Jag hade förväntat mig så mycket mer, men nähä. Så i fortsättningen håller jag mig till Bodenbadet.

Tja.. vad kan jag mer säga. Alla sov som superslagna indianer när vi for hem, vi höll halvt om halvt på att hamna i diket där en gång också, och ja... Inge mer att säga.


Okey, madde och Robin ville att jag skulle skriva nå snällt om dom - Nå snällt! Sådär, då var det gjort! ;)



Jag har just kollat Facebook, och slutsatsen av det är att jag sitter här och är helt till mig! Allvarligt talat, jag är helt söndercharmad, jag har fallit totalt, smält som smör i solsken. Parinya, min älskling - han är tamefan världens gulligaste, charmigaste kille! <3 Det finns inte ens ord stora nog som kan beskriva vad jag känner just nu.

Han hade varit på en strad i Thailand, skrivit i sanden och tagit kort och lagt ut på Fb. Han hade skrivit saker som;  Saknar dig Karolina, eller karolina U make me smile, saknar dig, undrar vad du gör just nu?! :)<3

Och allt inom ramen av ett hjärta!


Jag vet inte ens vad jag ska säga, förutom att jag saknar honom så enormt mycket. Saknaden blir bara större och jobbigare för varje dag som går.
Att gå upp på morgonen och möta dagen känns tyngre än förut, att gå och lägga sig känns också tungt. Men, jag ser det positivt, för varje dag som går så närmar sig dagen då han kommer hem. Även om vi inte vet exakt när det blir. Men den närmar sig sakta men säkert :)<3



Jag längtar tills jag får börja jobba, det tar tankarna från saker och ting :)

Oh, you make me smile<3


Han med ögon som får mig å falla, så mycket mer än bara en av alla.
Han som får mitt hjärta å stanna..<3

Av Karolina - 19 juni 2010 18:56

Jag brukar vanligtvis inte skriva flera gånger om dagen, det händer ett fåtal gånger. Men nu när man inte har något speciellt i görningen så händer det att jag uppdaterar oftare. Lite fritid kan man också säga! Jag tror jag föredrar det, för det stämmer faktiskt.


Vad har hänt sen sist?

Jag var ner till sporthallen en stund, kunde konstatera att det inte var speciellt kul när man är där själv. Och för det andra, jag är i akut behov av expertishjälp! Och det nu! Jag förstod mig bara på EN  " träningsmaskin " Det fanns ju inga instruktioner eller nå. Det hade varit lättare om dom hade haft likadana saker som dom har i Jokkmokk, dom är man ju lite bekant med ialla fall. Nåja, grejerna här är faktiskt ganska gamla skulle jag tro. Dom ser inte direkt moderna ut...

Gud vad sur jag blir om jag inte kommer kunna träna här bara för att jag inte förstår mig på utrustningen, det känns ju inte lockande att åka till jokkmokk för det hela tiden.



Utöver det: Jag har surrat med älsklingen på Msn och samtidigt suttit och småtittat på Daniel & Viktoria :)



Jag kan lika gärna skriva redan nu att jag ska till Piteå imorgon och bada. Ska dit med en av mammas kompisar och hennes ungar. Eller säger man ungar när en av dom är ett år äldre än mig och dom andra är några år yngre?? Det finns säkert bättre passande ord istället för " ungar eller barn "  Vad det nu än är för ord så kommer jag då inte på det nu :)
Ialla fall,  avresa härifrån kl 6 på morgonen. Huuh... jag får rysningar, gud vad tidigt. Panikångest!!   




Jag saknar min älskling asmycket!    Han befinner sig typ på andra sidan jorden för tillfället och 3-4 månader framöver ( för er nu som lyckats missa det. Hur man nu kan ha gjort det, jag har ju skrivit ganska mycket om det )





Av Karolina - 19 juni 2010 12:35

Är det bara jag som känner mig helt nere när det är dåligt väder ute? Regnet ligger i luften och så långt ögat når är himlen helt grå. Jag avskyr såna här dagar. Humöret är i botten och min inspiration till att hitta på saker är som bortblåst.

Det känns ju lagomt surt, för jag känner verkligen för att göra nå.


Jag vill till sporthallen och gymmet där. Men det känns inte kul att fara själv, ska försöka flörta med Moa, men nää. Det gick inte bra.

Nånå, någon gång idag ska jag ner dit - frågan är bara när! Jag har ju ett löfte att uppfylla ;) Och banne mig, jag ska lyckas! Det lovar jag här och nu!!

Så, om jag verkar bli seg eller om jag aldrig skriver att jag ska ut och gå eller nå åt det hållet, så pusha på mig!



Nä, nu ska jag hitta på nå. Antingen bygga pussel eller ner och träna. Jävla regnväder, jag känner inte för att gå dit ner!!! Men jag ska!



 

 

Kärlek är en jobbig känsla, men längtan är ännu jobbigare!!


Bjuder på en till skön låt som jag älskar <3






Every moment spent with you
Is a moment I treasure

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards