Karolina Nordholm

Alla inlägg under maj 2010

Av Karolina - 7 maj 2010 17:02

Jag vaknade imorse med något som kändes som början till en förkyldning, senare under dagen blev jag tung i huvudet och kände mig slö som fan. Men än har inget brutit och jag känner mig mycket piggare :) Bra, för jag har inte tid att bli sjuk just nu!


Nu sitter jag här och väntar på att renskaven ska bli klar - mumma vad gott :)

Efter det ska jag bara fortsätta och tagga och vänta på att Parinya och resten av grabbarna kommer :) Sen drar vi iväg till Moa och hoppas på en lyckad kväll ;)


Lite träningsvärk hade man idag sen gårdagens träning på idrotten - vi tjejer tränade rygg och mage medans dom få killar som var där spelade fotboll:) Det tog ordentligt och det känns idag, men gud så skönt ändå :) Det känns att man har gjort nytta :)


Nu ska jag dammsuga! So long!


Puss & Kram

Av Karolina - 6 maj 2010 21:22

Hur är det möjligt för proffs att få till sina coola tårtor?? jag och Moa kan inte ens få till en vanlig jävla svensson-tårta! Vi fick ju till den, men den blev sne. Det väcker frågan om det är vi som är kassa på att göra tårtor eller om byn är skev. Är helt övertygad om att det är byn som är skev!! Nånå, den är till Klint som fyllde 20 igår, den är fyra " våningar ", maffig, rosa med grön text. Runt om sitter 20 stycken rosa ljus med hjärtan!! Man kan tro att den är till en liten flicka.. men gud så fel man hade då!! Bild kommer senare :) Vi är så jävla skillade!

Utöver det så har jag bråkat med Moas komplicerade elvisp - jag vann! Nog för att jag såg ut som en Dalmatin av alla gräddpickar efteråt.

Utöver det så har vi städat här hemma hos Moa, det krävs ju förberedelser för  " barnkalaset " 


Sitter och väntar på en duns, Moa svimmar nog vilket ögonblick som helst ;)


Var hemma hos Parinya efter skolan - prataprataprata och dricka coca cola på bron heter det :)


Grattis till Åman som fyller år idag <3<3 Love dig bruden!  


Snart tar jag en LÅÅÅNG uppfriskande promenad hem! Hoff, den här bruden ska ju vara så komplicerad och bo utanför det som knappt kan kallas by!



Puss & Kram!! ;D

Av Karolina - 5 maj 2010 18:46

Grattis Klint som fyller 20 idag  :D

 

Nej, det finns inget intressant att skriva om just nu.

 

Imorgon har jag sovmorgon till 13.50. Endast en lektion som slutar 15.30

Känner mig taggad till 1000! Nejnej det var en lögn. Idrott då alltså, mjaa - det får gå. Egentligen hade jag kunnat stanna hemma men jag ids verkligen inte. Vad kan jag göra här? Dryga vid datorn en hel dag? Jag känner inte för det alltså. Då är det lika bra att fara till skolan där alla kompisar finns, kan också passa på att göra hemstudierna vi fick i engelska och träna till det muntliga vi snart ska ha i svenska. Vi ska stå inför klassen och prata om valfritt ämne. Jag ska prata om Schizofreni!  Weeeii, helt intressant ämne alltså! Tur att man jobbat om det tidigare, då är det inte helt nytt ialla fall.

 

Ja, nog är jag då galen. Men det var inget nytt ;D


Puss & Kram

Av Karolina - 4 maj 2010 16:47

Ibland är det en fördel att gå omvårdnads. Idag var det en fördel. Vi hade lektion på City :) Eller ja, inte lektion precis. Vi for och fikade med Lena istället för att sitta i skolan och anteckna och annat skit. Man kan säga att vi hade en

Allt - i - allo - lektion. Vi fick lära oss lite trakikvett, mathantering och näringslära, mobilhantering osv. Vi lärde oss bland annat att mobiler inte mår bra av att ligga i pimpelhål. Och skulle man råka tappa den i ett dass så kan man ju dränka den i vatten, handsprit och sen avsluta med T - röd!! Skadan är förmodligen redan skedd i det ögonblick den nuddar botten på dasset.



Igår var jag duktig - Gick ut med hunden, bakade bröd och sedan en kladdkaka med After Eight i :) Smarri smaskens!


Nu har jag nog inget mer att skriva förutom att jag äntligen har fått till min toppbild! Fått till och fått till.. Den duger ialla fall!!

Thats me!

 

 

Jag bryr mig så mycket att jag inte orkar bry mig mer!

 

 

 

Ibland är jag ju så smart alltså, nog för att det bara är jag som fattar innebörden av dom där väääldigt klyftiga orden, men det gör inget ;P  Huvudsaken är att jag förstår.

Av Karolina - 3 maj 2010 16:38

Hade sovmorgon till kl 12 idag, hur konstigt kändes det inte att komma till skolan då?! Dessutom för en lektion, det kändes ju lite onödigt men det gick ändå.

Här sitter jag och har absolut galet tråkigt. Jag vet att jag ska ta och gå en promenad med hunden efter maten, sen baka bröd kanske. Men tills dess?

Det ordnar sig!


I helgen var jag i Njavve, kul. Kort sammanfattning

- Älgar ska ligga på en tallrik eller i frysboxen.

- Varför kämpa när man kan ge upp?

- Det ska inte vräka ner snö 1 Maj som om det vore i mitten av December.

 Ja, det var väl det.



Nu ska jag göra anant.

pUsS & KrAm <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards