Karolina Nordholm

Alla inlägg under maj 2010

Av Karolina - 18 maj 2010 18:21

Det började med att jag vaknade. Sen kom känslan av att jag försökt springa igenom en betongvägg och sedan rullat ner för en trapp. Min förkyldning höll på att ta knäcken på mig imorse med andra ord. Näsan var som ett vattenfall och jag kunde inte säga mer än tre ord innan jag började hosta som en tok. Jag behövde inte ens prata för att ta första pris i hostattacker! Usch, jag lät nog som en kråka. Ett under att min hals håller för det här! Hela tiden kändes det som att jag hade feber. Antingen kände jag mig kokandes het eller isande kall.

Jag for till skolan ändå!! :)

Var hos tandläkaren på kontroll och höll på att få med mig en souvenir med mig därifrån. Hon satte på mig en slags krage när hon skulle ta bilder på mina tänder och den satt kvar när jag skulle gå. Vart tvungen att ta av mig den och påminna henne om att hon kommer att behöva den till andra efter mig :)


Jag tänkte skriva nå mer, men jag glömde vad det var så det var nog inget viktigt. Just ja!! Jag och moa, moa rättare sagt har tagit lektioner i thailändska :)


Gud vad jag känner mig hurtig, har just varit ute på en promenad med Bilbo och snart skulle Moa komma förbi med hennes hund :) En till promenad alltså!! Haha, det behövs :)



Puss & Kraam <3

Av Karolina - 17 maj 2010 17:27

Åh vad jag är förbryllad. Jag har varit vaken hela natten och inte kunnat sova, bortsett från ca 1½ timmes sömn innan jag skulle upp på morgonen. Då kändes det jävligt segt, likaså första timmen på skolan. Men nu känns det inte, jag borde vara trött som ett as men tydligen inte! Det är allvarliga fel på mig alltså!

Medans jag ännu är inne på förbryllande saker så kan jag passa på att skriva att jag fick en otäck känsla i magen idag. VI satt i skolan och småpratade på morgonen och helt plötsligt säger min magkänsla att något otrevligt eller dåligt kommer att hända under dagen. Av nångon konstig anledning så kopplade jag allt till pappa, farmor och dig. Gud, jag kunde inte andas normalt och mina händer darrade. Det kändes så sjukt bara.. det var riktigt otäckt faktiskt.


Nåja, gjorde muntliga nationella i engelska idag, jag fick också reda på betyget i den skriftliga delen :) Jag är riktigt nöjd med mig själv - Ett starkt VG+ på båda delarna :) Happy girl!


Nu ska jag gå ner med mamma, elias och bilbo och köpa mjukglass på kiosken. Om det nu finns.. Tanken var väl att jag och halvan skulle ut och gå en promenad sen, men eftersom att hon småsjukar så skiter vi i det :)


Oooopppss!! Långt inlägg :)


Puss & Kram <3


Av Karolina - 16 maj 2010 19:43

Fjortisen (homo sapien fjorticus) är ett flocklevande djur som ofta syns vid skymning kring McDonalds, ibland även vid sibyllagrillar i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och rödprickiga ansikte där jakten på den mest IQ befriade tjejen börjar med att spela upp sin senaste ringsignal på mobilen. Honorna känns igen på sina översminkade, konstgjorda utseenden och rosa stringtrosor som hänger strax under armhålorna. Byxor i barnstorlekar är ofta vanligt. Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring genom samhället kan utstöta sig höga parningsläten. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att börja skjuta delar av populationen.

Av Karolina - 16 maj 2010 13:38

...Vad äre som händer kanske? ;D  Nej jag vet inte, men vad det än är så är det bra och jag gillar det!
Skolan är snart slut och det gillas inte! Nej jag är inte störd som tycker så! Alla far åt olika håll mot nya äventyr och vi splittras! Man skulle ha spolat tillbaka tiden så man slipper bli sentimental när man tänker på det :(  

Tur att några av mina halvor finns kvar :D


Läste Moas blogg nyss och blev riktigt rörd! <3 :) Älskar dig min vän! Vad skulle jag vara utan dig? :)


Har kommit på att jag gillar Eric Saades låt manboy i den aucustiska verisionen, hittade den på Spoti ;D riktigt najs.


Helgen var N-a-j-s! :)



Jag borde kanske ha varnat för osammanhängande inlägg :O Sak samma, nu ska jag gå ut i finvädret!


Puss & Kram

Av Karolina - 10 maj 2010 22:28

Det känns som om det växer sandpapper i halsen på mig, sakta men säkert blir det där sträva torra lagret tjockare och tjockare och det känns mer och mer!
Ohja, nu är det nog en förkyldning som faktiskt är på G! Min magkänsla försöker övertyga mig om att jag håller på att tappa rösten. Jag blir inte förvånad om det är så. Man känner som igen känslan. Har dessutom haft huvudvärk och bara varit  tung i huvudet sen i eftermiddags.
Jag har nästan längtat efter att få vara lite förkyld, har fan ingen aning om varför. Det var såpass länge sen att jag nästan glömt hur det är. Och om jag har klarat mig från att vara sjuk länge så blir jag typ dundersjuk när jag väl drabbas. Eller så är det bara ren inbillning? :O


Nånå, frågan är ju om det är ödet eller en slump.Vi har redovisning imorgon i svenskan, jag ska stå och prata om Schizofreni men känner mig ju allt annat än säker på vad jag ska säga! Har faktiskt ingen aning, även om jag kan allt, det gäller bara att locka fram det ifrån mina gömmor där i bakhuvudet.  Så om jag nu tappar rösten.. så kom det ju ganska lägligt?



Ska nog snöra i mig några skivor jokkmokkskorv nu innan jag lägger mig, har inte ätit sen lunch. Att dricka en kopp te räknas väl knappast...?

När det väl vankades middag här hemma så var jag allt annat än sugen..

Av Karolina - 10 maj 2010 19:35

Seg dag. Solig dag. Knasig dag.



Jag blir fan inte klok på det här!! Vad händer med världen och folket i den!!??

Av Karolina - 9 maj 2010 18:48

Det är inte lätt när det är svårt. Förlåt :(

Av Karolina - 8 maj 2010 16:43

Jag vaknade vid halv 6 imorse! Helt otroligt, jag vaknar alltid tidigt om jag druckit kvällen innan. Så sjukt irriterande. Jag hade ialla fall världens huvudvärk. Frågan är ju om det berodde på alkoholen eller om det är en stundande förkyldning som är på G, mamma och pappa har ju trots allt varit sjuka några dar. Nåja, jag låg kvar i sängen och försökte somna om, helt plötsligt var klockan 10. Då gav jag upp, gick ner och började dagen med en alvedon och sedan fil och flingor till en tekopp.

Efter det drog jag till Moa, tanken var att hjälpa henne städa upp, men det hade dom redan gjort. Dom mådde väl som jag, moa trodde att hon sprungit rakt igenom en betongvägg medans jag kände mig som något katten släpat in :)
Självförvållat!


Har annars gjort ytterst liiite skolarbeten idag, annars bara tagit det lugnt :)

Snart middag :) Grekiska köttbullar!!! Längtar!!



Puss & Kram

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards