Karolina Nordholm

Alla inlägg under maj 2009

Av Karolina - 14 maj 2009 18:28

Suck. I måndags lovade Louise, Sofi och Müsli att dom skulle smitta sig med sina förkyldningar..Jaja tänkte jag, på onsdag är jag säkert sjuk. Och jååhå, se på fan, dom lyckades med uppdraget och jag blev sjuk.

På onsdagen till & med! Så nu är jag snuvig och har tuggummi i huvudet. Det känns då så iaf..


Annars så har det inte hänt så mycket. Lunchade med Signe, Müsli och micke ;) Svammel svammel + det suuuper gooda ballongbrödet :P eller hur müsli? ;P Efter lunchen for jag med Micke och åt mjukglass, första för iår.

 Fy fan va gott det var! Sen blev det kaffe hemma hos han, GOOOOTT :D ;)

Efter lunchen så fortsatte vi i klassen att se på den superskumma filmen

" Korpen flyger " Eller nå sånt, en isländsk sak iaf.
Sen var det dags för matte...jippiekajey!!! Eller så inte. Skammgång ut ur klassrummet för några av oss. Nå mer säger vi inte om den saken. Inte kuuul...


Nu har jag suttit och jobbat på arbetet i So, och faktiskt kommit en bra bit. Hittade en jättebra sida där man kan läsa om Auschwitz - Birkenau, förintelsen osv. Bra bra!! (y)


Nu ska jag gå och dränka min förkyldning i duschen (y)


Micke min underbara älskling <3 ;)



Av Karolina - 12 maj 2009 19:35

Var äntligen på sjukan idag, tog längre tid än jag väntat. Var där i lite över en timma. Först fick jag vänta på läkaren som var upptagen på annat håll. Sen skickades jag runt mellan 3 olika som höll på å grejsa, allt för min tåjävel. Tydligen så var det nå skumt med den. En av läkarna trodde att jag hade... va fan de då hette..? Jo, Gikt. Inte för att jag vet hur det stavas, men strunt samma. Fick ta lite blodprov osv. Så antingen är det väl de Gikt elller nå annat skumt. Att tån kanske var bruten men att det snart är läkt eller nå i den stilen. Dom pratade då på om en masssa.. man blev ju nästan orolig. Men iaf,  ska ringa dit på fredag så för hoppningsvis får jag veta då vad som är fel :)


Annars så har jag fått världens Elvis-nojja. Satt och letade på låtar med han och hittade flera som jag nu har börjat nöta. Gamla goda mysiga balader, det är ganska skönt att ligga å lyssna på dom. Elvis gubben hade ju gode härlig röst xD :) haha men jag å lugna låtar.. :D jag bara är sån :) me liike (y)

Medans jag letade på elvis låtar så hittade jag en bra låt, fast med en annan elvis :)

Elvis Costello - She (y)


Jag älskar dig Micke<3 ;)

Av Karolina - 10 maj 2009 18:53

Spenderade helgen i Jokkmokk med älsklingen ;D Det var superärligt att få slappna av, sova ut och bara ta det lugnt dagarna igenom!! Kändes som om det var evigheter sen.. har känt mig lite stressad och uppskruvad dom senaste dagarna. Så det var riktigt skönt att fara bort, även om det bara gällde några mil över en helg.

Har gjort något som enligt mig är helt galet och livsfarligt!! xD Åkt inlines! Jag som är som Bambi på hal is om jag åker skridskor, hojja..man kan ju undra varför jag ställde mig på ett par inlines?! :P Aja, det gick väl sådär tycker jag. Men jag ramlade bara en gång, så lite bra gick det nog ;)

Men jag tror inte att jag gör om det..än på ett tag iaf. Möjligtvis om jag får nån typisk-galen-karro-idé..xD


Nu längtar jag tills tisdag, ska få fara till sjukan då så att nån läkare kan kolla vad som är fel med min tå. Om den är bruten eller om det bara är nån spricka, eller om det är nå annat som är fel.

Har ju haft ont nu i 1½ månad mer eller mindre, den är typ dubbelt så stor som den andra tån. Så tja..svullen, lite blå och öm som fan. Ska bli skönt att få veta vad det är, även om dom kanske inte kan göra nå åt saken!


Nu ska jag lägga in lite låtar på mobilen, sen ducsha! Sen blir det väl lägga sig i soffan å må gott :)


Min älskade Micke<3<3<3 ;)


Av Karolina - 7 maj 2009 17:16

Var och åt med Müsli idag :D. När vi gick tillbaka till skolan kom vi in på världens skummaste funderingar. Av någon anledning så började vi prata om att man måste vara otroligt klumpig åde när man är gravid. Man springer ju omkring med en stor tung mage som bara växer och växer i nio månader.

Vi började också fundera över om man kan ligga på mage och sova, jag tycker ju att man borde bli som en vippbräda och müsli konstaterade att man tekniskt sett borde mosa ungen. Snacka om att vi blev oroliga, eftersom att vi båda gärna sover på mage.

Vi blev ju ganska nyfikna angående det där, så vi frågade lite lärare osv. Svaren blev ju olika, men det var ganska så omöjligt.


Eftersom att vi är vi så spånade vi vidare i ämnet och kunde med enkelhet konstatera att det mest bara verkade innebära en massa problem.

Sofi anslöt sig till våran knasiga disskusion och vi satt där och räknade upp alla problem som vi kunde komma på! :P

- man kan inte sova på mage, ialla fall inte i slutet av graviditeten.

- man blir stor och klumpig

- det gör garanterat förbannat ont att föda ungen.

- man ska ju hitta nån att skaffa ungen med.

- och det största problemet, sa Sofi. Är ju tamefan själva ungen!! xD


Snacka om att vi är lite knasiga och svammliga, men vi bestämde att vi ska skaffa ungar ialla fall, även om det kanske gör ont och man inte kan sova på magen. För alla andra har ju gjort det, eller så kan man inte säga. Men hur många som helst har ju gått igenom det där, så varför ska vi inte göra det?!! Och ungar kan ju vara riktigt söta xD

Så nu jävlar ska vi bilda dagis tsm :P men inte riktigt ännu :) xD


Karro älskar återigen sin Micke<3<3

Av Karolina - 4 maj 2009 20:29

Lite halvseg dag, men ändå helt okey. Trodde att jag skulle vara som en död gnu på morgonen, men inte det. Pigg som en lärka skuttade jag ur sängen för att fånga dagen. Till min besvikelse blev jag dödstrött i slutet av dagen, fick ont i skallen osv. Bara för att det var så helvetes varmt i klassrummet. Vi hade engelska och Tom läste nå spökhistorier. Jag la bara huvudet på bänken och somnade på en gång, vaknade tio minuter senare av att Gona knuffa till mig i sidan, då hade Tom just slutat läsa och hälften av klassen hade redan hunnit ut ur klassrummet. Piinsamt!! xD


Jag gick hem till Micke och gnagde i mig en alvedon, sen var jag social där, åt middag osv :) Tyckte att det var onödigt att åka hem när vi ändå skulle vara på skolan hakv sju, det var dags för vårkonsert nu igen. Våran grupp spelade " Gå och fiska " Hahaha xD herre gud...:P


Karro älskar micke<3

Av Karolina - 3 maj 2009 12:14

Tre månader sedan den dagen då Du & Jag blev Vi<3

Du sitter och tittar ner på ett pussel, men det är inte helt färdigt. Du sluter ögonen och ser framför dig hur bitarna Du saknar ser ut. Helt plötsligt dyker Någon upp från ingenstanns och bygger klart pusslet åt dig.

Jag är Du

Du är Någon


Du var dom saknade bitarna i mitt liv. Helt plötsligt så fanns du bara där, och allt föll på plats. Jag hade saknat dig även om vi aldrig träffats! Bara för att jag visste vad jag ville ha..

Du betyder så mycket för mig att jag inte kan förklara det med ord.

" Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära

Hela livet vill jag ge "

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går <3<3

Micke, du är mitt allt<3

Av Karolina - 3 maj 2009 11:53

Weeei! Fan va sköönt! Har varit ledig sen i torsdags, skulle egentligen ha gått halv dag på torsdagen men alla nior hade kompledigt (y)

Så på onsdagen kom Åman hit, då var det en överlycklig karro som hoppade på bussen i jokkmokk tsm med Åman och Micke ;) :D:D - han sov över, typ alla dagar (y) haha fan, inte en enda lugn stund :P

Vi har ätit glass och mått gott i solen, druckit god Ec- dricka, sett massa bra filmer och bara tokat på som vanligt, och en av oss klättrade upp på hustaket, nämner inga namn xD!


Nu har Åman farit hem till as-jaur igen och älsk for hem till jmk..saknar dom ju redan vafan! <3

PING!!  XD


Jag älskar er <3



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards