Karolina Nordholm

Alla inlägg under mars 2009

Av Karolina - 11 mars 2009 21:27

Herre satan vad jag och åman har minnen! Vi satt och pratade om några ikväll, skickade länkar som dårar till varandra som fick våra små celler att leta upp allt som hände under tiden vi nötte dom där otroligt dåliga låtarna som nu inte ens kan beskrivas som musik. Hängde ni med där?! Skit samma, det hör inte hit. Till saken hör att jag satt och kollade på min bdb just, hittade givetvis en massa bilder med tillhörande texter. Bland annat en bild på min och åmans Buunjeeepp! Till bilden så hade jag skrivit ner vad jag och åman sagt..det var gulligt det hon sa. Citerar det som sas då:


"Måste bara erkänna att åman är en av dom sötaste jag känner <3
vi satt å pratade på msn som vanligt, båda hade just lyssat på en gammal låt med
Björn Afzelius - sång till friheten
När låten var slut så sa hon att hon börja tänka på mig för att det är jag som han beskriver <3"

" Du är min ledstjärna och vän. Du är min tro mitt hopp min kärlek.
  Du är det finaste jag vet.
  Du är det dyraste i världen" 

Ja herre satan...Hittade också en bild som jag tog när vi brände läxor mitt i natten. Så härligt! Kommer fortfarande ihåg att jag höll på att dö av skratt när du fick cp på din mamma för att hon inte ville gå in i stora stugan och sova, det var ju när hon låg och sov i din säng, med ditt täcke som hon snott.

Och hur vi gick långa promenader mitt i nätterna, när din far trodde att vi gick ut och tog knark och när vi glömde torka av tassarna på mixi. Resultatet blev torkade ler-tassavtryck utöver hela golvet.

Hur vi satt i bagarstugan flera timmar på nätterna och lyssnade på musiken som skränade från den gamla radion. " Love me tender " blev våran låt!

Agda + sjön  - det säger allt.

Och när vi åt glass hos Nelly...<3 Kommer nog sakna det mest av allt..

Det var tider det..helt plötsligt så vill jag ha sommar och fara till din stuga. NU!!  


Av Karolina - 11 mars 2009 16:00

YAY! jag är frisk, så imorn blir det fan skolan igen. Har varit helt överpigg hela dagen, okey kanske inte imorse. Gick upp tidigt för att gå ut med hunden sen när jag kom in igen la jag mig i soffan för att se på tv. Givetvis så somnade jag! Men annars har jag känt mig som en överspeedad duracell kanin!! Har haft en massa energi, men inte haft nå roligt sätt att förbruka den på. Så jag har ägnat mig åt danslektioner med dammsugaren, sen plockat lite disk och städat i rummet, det behövdes och jag är inte klar än. Så jag vet vad jag gör ikväll, måste väl också ta tag i spanska läxan och skriveriet om boken som jag läst i svenska, ressencion eller hur fan det nu stavas. Men vem bryr sig! :D

Just nu sitter jag här och sjunger på " flickan från de blå " och är på hysteriskt bakhumör. Men vet inte vad jag vill baka.. Haha, det lär väl bli kladdkaka eller chokladbollar eller nå annat enkelt.

Måste bara lägga in låten, jag nöter den! Helt jävla crazy, den är ju knappt bra!!! Aja, kan hända att jag nöter den för att ellen beskrev mig med den låten en gång. Ids inte dra någon förklaring!

Av Karolina - 10 mars 2009 20:59

Åhhhh!!! Dom som känner mig vet att jag har lång stubin, och att det tar lång tid innan jag blir arg. Men nu jävlar har bomben exploderat!


Du kan försöka tvinga mig att välja - Du kommer inte lyckas.

Du kan få mina vänner att vända mig ryggen, få andra att hata mig - är det så det ska vara, visst visst. Jag bryr mig inte. Är det så vänner ska vara så har man ingen nytta av dom. Acceptera läget eller bara skit i det.

Gör vafan du vill, försök att knäcka sönder mitt psyke, du kommer bara att få mig förbannad! Aldrig att du ska få se mig stå på mina bara knän och be om förlåtelse för något som jag inte bär skulden till.

Jag klarar mig utan dig om jag så måste, du ska få se!

Du tycker att jag har blivit en bitch, att jag har förändrats till det sämre!

Kolla på dig själv...! det är inte bara jag som reagerat på hur du beter dig.

Men fan vad less jag är, på att du hela tiden måste berätta för andra, som i sin tur ger sig på mig. Snackar om något som dom inte ens förstår.

Du snackar skit, sen kommer du tillbaka och beter dig som en ängel som om allt är i sin ordning. GE UPP!


Undvik att bli arg - du blir bara förbannad!!!

Av Karolina - 10 mars 2009 13:16

Mitt humör är allt annat än på topp. Har inte sovit en blund inatt! Allt på grund av att jag hostar så hela huset skakar. Blir nog att vara hemma imorgon med.. Nejfan, nu klagar jag igen!!

Jaja, ska nog snart gå in i duschen, sen blir det väl att masa sig ner till kiosken och fylla på mobilen så man kan sociala ner alla :D


En främling, så känner jag för dig. Jag vet inte längre vem du är eller vem du vill ge sken av att vara. Den som jag än gång kände är borta. 

Vars är du? 

Jag saknar den som jag kunde kalla för " en av mina bästa vänner".



Micke du betyder allt! jag älskar dig<3

Av Karolina - 9 mars 2009 16:32

Har varit hemma från skolan idag, är fortfarande sjuk. Hostar som en liten galning och rösten sviker mig hela tiden. Men mår ändå något bättre jämfört med igår. Så det går åt rätt håll ialla fall..

Hade hoppats på att få sova riktigt gott och länge i natt. Men det sket sig.

Allt började med att jag smsade lite med älsk igår, när han inte svarat på ett bra tag så trodde jag att han somnat, så jag la undan mobilen och föll in i en lätt halvslummer! En timma senare vaknade jag och fick en känsla av att jag skulle kolla mobilen. Gjorde det och såg att jag hade sms från älsk.

Han undrade om jag hade somnat, vi kom fram till att han inte kunde sova, och jag var astrött. Så jag sa godnatt, sen när jag väl skulle sova så gick det inte. Låg vaken i flera jävla timmar. Vet inte hur mycket klockan var när jag somnade. När jag vaknade var det tidig morgon.  Tror den var 08.30 Ändå inte så farligt tidigt. Men det kändes jobbigt att gå upp ur den varma sängen, men var tvungen att gå upp för att släppa ut hunden.

Sen la jag mig framför tv:n, där jag sedan har varit större delen av dagen, när jag inte plockat disk, lagat mat eller varit ut med Bilbo.

Nu på eftermiddagen så har jag sett Armageddon! Länge sen sist, på ett sätt så är den filmen så galet dryg, men ändå så förbannat bra! Jag älskar den!!

När jag nästan sett klart filmen så ringde älsk och var social och glad :D<3

Fick stränga order om att hålla mig inne så att jag inte skulle bli sjukrare, men jag var olydig  och gick en liten sväng med Bilbo i skogen..

Jo, pratade lite med Åman också <3 :D


Karro älskar sin Lill-Micke MajaBusBlåååås! <3<3


Jo, måste lägga in en låt som jag älskar, den är stengammal men ändå bra på ett konstigt sätt. Hittade inte den bästa verisionen så ni får nöja er med den här ;)


When youre weary, feeling small,
When tears are in your eyes, I will dry them all;
Im on your side. when times get rough
And friends just cant be found,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

When youre down and out,
When youre on the street,
When evening falls so hard
I will comfort you.
Ill take your part.
When darkness comes
And pains is all around,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

Sail on silvergirl,
Sail on by.
Your time has come to shine.
All your dreams are on their way.
See how they shine.
If you need a friend
Im sailing right behind.
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind.
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind.

Av Karolina - 7 mars 2009 19:30

Snart är lovet över, det har gått för fort. Så det är ju som vanligt.

Har inte skrivit nu på några dagar, därför att jag har varit uppe i Njavve med Micke. Kan genast säga att jag blev kär i stället på en gång, precis som alla sagt att jag skulle bli. Så otroligt skönt att bara komma bort från allt ljud som man hör dagligen, all stress, bort från datorn, bort från allt! Till något som jag skulle kunna beskriva som jordens lugnaste plats. Fan så underbart ställe. Bara ligga och mysa i soffan, stå ute på bron och höra tystanden brytas lite lätt av forsen, åka skoter bakom älsk. Och dricka Njavve special-the! Kändes tungt att fara därifrån kan jag ju säga. Vill dit igen<3

När vi var hemma i Jokkmokk igen så fick dom besök av släktingar från Norge, så då fick jag träffa dom också. Haha, diggar ungarna starkt!

Annars så har jag åkt på någon läskig förkyldning. Sover inte vidare bra på nätterna, hostar som en tok och är lite täppt i näsan. Men jag överlever det med!

Jo, btw! Har fått massa tröjor av Madde, och en parfym med tillhörande body-lotion av Micke <3. Tusen tack<3<3<3<3<3


Karolina älskar sin Micke mest i hela världen<3


Dàle a tu vida una fiesta sin final,
llénala de sol, llénala de mi





Av Karolina - 1 mars 2009 15:10

Skönt det känns att veta att man inte behöver tvinga sig upp tidigt imorgon för att åka till skolan! Men ska nog ändå upp tidigt, åker förmodligen med mamma tidigt imorgon för att hälsa på älsk, så vi kan ta oss upp till Njavve. Gäller bara att Micke frisknar till lite. Krya på dig , annars går det ju inte! <3

Som vanligt så har jag gjort så lite som möjligt idag, men har iall fall varit ute med Bilbo, Mia och Frost. Medans vi tränade hundarna så kom det en reporter från NSD. Han och ville prata lite, ta en bild osv. Och jag som hatar kameror! Usch..

Nu sitter man här, och väntar på att duschen ska bli ledig. Sen vet jag inte vad man hittar på, ska iall fall packa, sen kanske jag umgås lite med Jeppe & Abbe, om jag ids.

Kanske går på bio ikväll om jag orkar. Får väl se hur pigg jag är, annars så stannar jag hemma och glor på Beck och Gunvald ;)


Jag älskar dig Micke<3<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards